fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Svensk talent bliver sidste mand på holdkortet i Næstved

Ung svensker fra Sanda Wolves i den anden bedste svenske række bliver den sidste spiller på holdkortet i den kommende sæson for Team FOG Næstved.

Jordan Peltier bliver den sidste spiller på holdkortet i Team FOG Næstved for den kommende sæson. Jordan Peltier er shooting guard og en del af Sveriges U18 landshold, som han har præsenteret til både de nordiske såvel som de europæiske mesterskaber.

Jordan spillede sidste år for Sanda Wolves i den svenske Supperettan (1. Div) og snittede 14.1 point pr. kamp, samt 3.0 assist og 3.9 rebounds pr. kamp. Jordan kommer desuden på anbefaling af Steen Guido der har tidligere har trænet svenskeren.

Jordan Peltier kommer til Team FOG Næstved med henblik på at komme videre til college via Team FOG Næstveds samarbejdspartner Pro Futuro Sport, skriver klubben i pressemeddelelsen.

Head coach Bogdan Karaicic uddyber med en kommentar om Jordan Peltier:

Annonce. Scroll for at læse videre.

– Med Jordan Peltiers ankomst er vores mission om at udvikle og skabe kommende talenter lykkedes en del af vejen. Et første skridt på vejen. Jeg er glad for de forhold som vi kan tilbyde unge talenter. Det er ret unikt for danske klubber. Jeg er glad for, at vi ikke kun kan tiltrække unge danske stortalenter, men at der nu også kommer talenter til fra andre lande. Vi har nu 5 spillere på under 20 år, heraf 4 unge spillere på diverse ungdomslandshold samt serbiske Aljosa. Jeg er glad for, at vi har dem på holdet, og at vi kan tilbyde dem optimale muligheder for udvikling.

Jordan bliver Team FOG Næstveds spiller nummer 13 på holdkortet og noget kunne altså tyde på at der som minimum er én spiller man regner med at give mindre spilletid. Denne spiller kunne meget vel være Martin Høirup, der de seneste år har fået mindre og mindre spilletid i det sydsjællandske. Se hele Team FOG Næstveds trup ved at klikke her.

https://www.youtube.com/watch?v=RUVMWqCgKFA

(Foto: Team FOG Næstved)

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.

Basketligaen

BMS Herlev kæmpede sig fredag aften til sejr i Nørrebrohallen, hvor BC Copenhagen blev besejret med 84-92.

Bakken Bears

Bakken Bears var i fuld kontrol, da aarhusianerne torsdag aften på udebane besejrede Svendborg Rabbits.

Basketligaen

Team FOG Næstved viste topklasse mod bundholdet Holbæk-Stenhus torsdag aften. Næstvederne vandt overlegent, og dermed ligger de nu alene på førstepladsen, idet Horsens IC...