fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Søndagens kampe i uge 7

Horsens IC vs. Svendborg Rabbits

Kaninerne fra Svendborg kan med en sejr i søndagens kamp sikre sig 1. pladsen i ligaen. Man må regne med at det derfor er et motiveret Svendborghold der møder op i Forum Horsens. Hvis holdet skulle tabe er der masser af pres på da Svendborgs næste kamp er mod Bakken Bears.

HIC fik en rigtig god sejr med hjem fra Næstved i sidste kamp, og hænger på Bakken til det sidste. Darko Jukic leverede endnu en MVP-indsats og er en af de største grunde til at Horsens ligger hvor de gør.

I de seneste to indbyrdes opgør har Svendborg vundet med 10 og ni point, og de er selvsagt også favoritter til at vinde igen. Svendborg har haft svært ved at stoppe Darko Jukic som har scoret 46 point og taget 25 rebounds i de to kampe. Han er altså om nogen manden, Svendborg skal holde nede.

For Svendborg har det været Donald Rutherford der har været den afgørende spiller, og som den eneste spiller kunne overstråle Jukic. Rutherford har scoret 51 point og hentet 26 rebounds.

Jeg tror på en favoritsejr til Svendborg Rabbits, efter en rigtig tæt affære. Begge hold er ved at være i top gear her op til play-offs, og jeg tror på en kamp med rigtighøjt niveau.

Svendborg Rabbits + 5

Værløse BBK vs. Team FOG Næstved

Begge hold kommer med et frisk nederlag i bagagen, men efter BC Aarhus’ nederlag i lørdagens kamp mod Hørsholm, er Værløse nu sikret en plads i slutspillet.

Caleb Walker skulle være tilbage hos Team FOG Næstved, mens der går rygter om at Nerijus Brasas skulle være ude med sygdom. Det styrker selvfølgelig Næstved at have deres topscorer tilbage på holdet, og tilbagekomsten af Walker gør også Næstved til favoritter. Holdet har dog ikke spillet fremragende i denne sæson, men var alligevel tæt på at få en sejr hjem mod Horsens IC i sidste runde.

Værløse spillede en horribel kamp mod SISU i onsdags, og havde en rigtig dårlig skudprocent. Nu er holdet tilbage i Søndersøhallen som er deres rigtige hjemmebane, og her har holdet meget mere selvtillid. Som skrevet er holdet allerede sikret en plads i slutspillet, og holdet kan derfor også spille med stor frihed. Presset er væk og Værløse skal gøre sig klar til at møde Svendborg Rabbits i kvartfinalerne. Man vil nok derfor se et Værløsehold der presser tempoet i vejret, da de kommer til at møde højt tempo mod Svendborg.

Jeg tror denne kamp bliver rigtig tæt. Næstved har vundet de to foregående opgør i Næstved med en margin på mindre end 10 i begge kampe. Værløse er en del bedre på hjemmebane, og Næstved har ikke vundet i Søndersøhallen siden forrige sæson. Jeg tror på Værløse i denne kamp, da holdet er i udvikling, og jeg tror på de har mere energi i kampen idag end Næstved. Værløse har en lille plet at vaske af fra sidste kamp mod SISU.

Værløse BBK + 6

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...