fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Randers Cimbria med sæsonens første store overraskelse

Nyoprykkerne fra Randers Cimbria havde inden onsdagens kamp, nul point på kontoen og befandt sig i bunden af tabellen. Men et besøg af Team FOG Næstved ændrede dette, da sydsjællænderne ikke formåede at holde den føring de havde opbygget i løbet af anden halvleg. Randers fik derfor meget overraskende deres første point på kontoen efter en tæt afslutning.

Jyderne lagde ud med en føring på 30-14 efter blot første periode, men Næstved kæmpede sig dog tilbage i kampen i anden periode og overtog langsomt føringen. I de sidste minutter kunne Næstved have lukket kampen, men Randers gav aldrig op. I to omgange laver gæsterne turnover og misser deres chancer, hvilket resulterer en sejr til Randers med resultatet 87-80.

Fullcourt fik derfor fat i en meget glad Damian Ocaña efter sejren over Team FOG Næstved.

Jeg føler at vores første sejr skulle have kommet lidt tidligere. Vi tabte de fem første kampe, men hele holdet ved at vi kan vinde over hvem som helst i ligaen, og at det hele afhænger af os selv. Vi har stor selvtillid på holdet.

Randers fik en fantastisk start på kampen med et 12-0 run og vandt første periode 30-14 men derefter haltede det. Først i fjerde periode genfandt man rytmen og lukkede kampen efter at have spillet to dårlige perioder.

Vi kan spille fantastisk, og kort tid efter gå ned i niveau og lave turnovers og tage dårlige beslutninger og skud. Vi tager kort sagt en rutsjebane, og vi må derfor arbejde på at holde niveauet i alle 40 minutter.

Sejren skyldes i følge den 26-årlige topscorer den gode kemi på holdet der er blevet opbygget i denne sæson.

Vi vinder kampen fordi vi arbejder sammen, ligesom en familie. Vi har en fantastisk kemi på holdet og ingen spiller med egoet.

Den spanske forward er utrolig positiv og spår Randers en god sæson og mange sejre i fremtiden.

Det er kun en enkelt sejr og sæsonen er lang, men jeg føler mig utrolig glad fordi vi fik endeligt vist vores potentiale og at vi kan tage endnu flere sejre. Randers is back in the league !

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...