fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Philip Hertz – Jeg har udviklet mig meget

Philip Hertz er Team FOG Næstveds anden nye danske profil efter at klubben tidligere på måneden præsenterede Alexander Bak – En spiller der er store forventninger til.

Hørsholm 79'ers - Philip Hertz - Thorbjørn Wangen

Den unge dansker er spændt på at vende tilbage til Danmark og vise sit værd, og ligeledes glæder den unge spiller sig til igen at være sammen med de folk som han holder af.

– Jeg er spændt på at vende tilbage til Danmark og vise hvad jeg kan. Det bliver selvfølgelig også lidt underligt, men skal nok vende mig til den danske liga igen. Er også blevet to år ældre både fysisk og mentalt.

– Jeg glæder mig allermest til at være rundt om folk som jeg kan lide og som kan hjælpe mig videre til det mål jeg har både som spiller og som en dreng uden for banen.

Philip Hertz har i to år spillet på College i USA, hvilket ganske vidst er noget anderledes end den danske liga. Philip fortæller til Fullcourt hvilke forskelle der er, og ligeledes hvad han har fået ud af sit ophold i USA.

– Der er en stor forskel på USA og Danmark, især i træningsmængden hvor man ofte træner flere gange om dagen plus styrketræning ind i mellem. Træningerne er også mere intense uden så mange pauser, det er mere go go go go. Men alt den træning har gjort at jeg er blevet mere fit og fil tabt de kilo jeg skulle tabe for at kunne operere på den guard position jeg gerne ville spille. Det har også gjort mig mere eksplosiv både i angrebet, men især også i forsvaret hvilken var en af de ting jeg var mindre god til. Så tror at jeg vil passe godt ind hos Næstved og vise resten af den danske liga at jeg sagtens kan følge med og være en big time spiller!

Læs også: Philip Hertz vender hjem til Danmark

Udover den fysiske udvikling har Philips ophold i USA gjort at han tænker anderledes på tingene på og udenfor banen, og samtidigt hævet viljen til at nå sine mål, fortæller den unge dansker.

– Som sagt var jeg blevet mere atletisk og har hjulpet min måde at bevæge mig på. Bevæger mig mere smooth og naturligt på banen. Og så har jeg fået en mere konkurrence orienteret hjerne, hvor jeg vil vinde det jeg starter på! Går ikke ind og bare fiser den af, men går ind med intensitet og vil vinde!

Sidste gang Philip Hertz befandt sig på dansk jord, havde han en mindre uheldig episode med netop Næstveds fans i form af en gestikulation. En episode som hovedpersonen mener at ikke skal stå i vejen mellem ham og fansene, som han mener er fans som hele danmark har brug for flere af.

– Ja husker tydelig episoden men synes ikke det er noget negativt, tværtimod viser den passion jeg har for spillet, men også Næstved har for spillet, og på den måde tror jeg det er en positiv ting, og viser at jeg godt kan passe ind i det miljø. Synes personligt det er godt for dansk basket at der er nogle rigtige fans, så det er ikke bare er familie tribuner, hvor man ikke tør at hoste.

– Men håber da de tager imod mig på en god måde, men hvis ikke så spiller jeg stadig mit spil, afslutter Philip Hertz med at fortælle.

(Foto: Thorbjørn Wangen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...