fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Onsdagskampe i uge 6

Team FOG Næstved vs. Randers Cimbria af 2010

Randers Cimbria kan med en sejr rykke forbi Næstved i tabellen. Holdet fra Kronjylland har allerede vundet de første to indbyrdes opgør, og er favoritter til aftenens kamp. De to hold har dog ikke spillet i Næstved endnu, og måske kan hjemmebanen gøre udfaldet.

Team FOG Næstved er ikke et hold der virker til at have ret god kemi på holdet. Dog har de alligevel et forholdsvis højt topniveau, og har f.eks. slået Bakken Bears for nyligt. Holdet har dog tabt de sidste to kampe, og især den seneste hvor man tabte til allersidst til Hørsholm 79ers var en kniv i hjertet.

Jeg tror det kan blive en rigtig intens kamp om 5. pladsen og at kampen bliver tættere end den foregående hvor Randers vandt med 20. Næstved SKAL have en sejr for at holde Randers stangen, og på hjemmebane må holdet føle sig bedre tilpas.

Team FOG Næstved +3

Annonce. Scroll for at læse videre.

Svendborg Rabbits vs. BC Aarhus

Ugens tv-kamp på KanalSport står mellem top og bund i ligaen. Svendborg Rabbits har spillet godt, og især Donald Rutherford har holdt et højt niveau efter hans skadesperiode. Også Adama Darboe har spillet godt, og har lukket hullet efter Chanan Colman.

BC Aarhus har endnu ikke vundet siden trænerskiftet, og netop skiftet har ikke haft nogen positiv virkning på resultaterne. Tværtimod er holdet nu så godt som ude af slutspillet og bør fokusere på nedrykningsspillet.

Svendborg Rabbits bør ikke få problemer med at slå BC Aarhus der ikke på nogen måde kan matche kaninerne. Funches og Dezouvre har scoret flere point i de seneste kampe, men det har stadig ikke udmøntet sig i en sejr. Svendborg vil have stor fokus på at lukke ned for de to amerikanere, og jeg tror også det er noget de får succes med, og får en sikker sejr i hus.

Svendborg Rabbits +15

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.

Basketligaen

BMS Herlev kæmpede sig fredag aften til sejr i Nørrebrohallen, hvor BC Copenhagen blev besejret med 84-92.

Bakken Bears

Bakken Bears var i fuld kontrol, da aarhusianerne torsdag aften på udebane besejrede Svendborg Rabbits.

Basketligaen

Nathan Scott forlader BC Copenhagen efter fem kampe. Det har klubben meldt ud.