fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Norsk landsholdsguard til Team FOG Næstved

Team FOG Næstved har gjort ikke mindre end et scoop. Årets spiller (MVP), årets guard, årets hjemlige spiller og årets forsvarsspiller i Norge i sæsonen 2011/2012 skifter i den kommende sæson til Team FOG Næstved. Navnet er Stian Mjøs og foruden ovenstående titler blev han desuden topscorer i den bedste række i Norge, meddeler klubben i en pressemeddelelse.

Stian Mjøs er 23 år gammel og udset til at udfylde point guard positionen efter Corin Henry. Team FOG Næstved kan med nyerhvervelserne Joe Benjamin og Stian Mjøs således stadig supplere holdet med to amerikanske spillere og det er naturligvis også hensigten. Stian Mjøs er indestarter på det norske A-landshold, hvor han er noteret med 11 A-landsholdskampe. Hertil har han spillet ikke mindre end 65 ungdomslandskampe. Team FOG Næstveds direktør Andreas Larsen er meget fortrøstningsfulde overfor aftalen med Stian Mjøs.

Det er et scoop for os det her. Vi er meget fortrøstningsfulde og ser frem til at Stian ankommer. Vi har kigget efter danske eller europæiske spillere og så ender vi med at hente årets spiller i Norge. Det er virkeligt stærkt og optimalt for os det her.

Stian Mjøs er udset til at udfylde point guard positionen på holdet, men kan også spille shooting guard. Det giver flere muligheder i angrebet. I den forgangne sæson scorede han 23 point i snit pr. kamp, ramte over 50 % på sine 3 point forsøg og hertil havde han næstflest assist i Norge. Stian Mjøs ramte i snit 4 trepointscoringer pr. kamp.

Vi har fået to gode europæiske spillere til holdet og det har været målsætningen for os i jagten på nye spillere. Nu er blikket rettet mod indkøb af et par stærke amerikanske spillere, der skal være med til at gøre en forskel for os. Vi kan kun være tilfredse med vores to sidste nye aftaler med Joe Benjamin og Stian Mjøs. Sidstnævnte er et virkeligt scoop og vi glæder os til at se ham for Team FOG Næstved når vi starter sæsonen.

Følgende spillere er klar  for Team FOG Næstved til den kommende sæson: Martin Høirup, Lars Høirup, Mads Bloch, Marco Rønholt, Matias Bak Christensen, Nerijus Brasas, Stian Mjøs, Joe Benjamin og Mads Bentzen.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort