fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Næstved skulle kæmpe for sejren over Værløse

Team FOG Næstved skulle onsdag aften prøve at komme sig over en stribe af nederlag da Værløse BBK var på besøg i Næstved hallen. Københavnerne var desuden uden Nicholas Christensen, der sad ude med en karrantæne som han fik i den sidste kamp.

Selvom Team FOG Næstved på papiret var favoritter til at vinde kampen, viste det sig at Værløses unge talenter havde masser af energi og godt spil med i bagagen, hvorimod Næstved stadig kæmper på at finde deres identitet. Kampen endte med en meget snæver sejr på 75-70 til Team FOG Næstved, hvor det sagtens kunne have gået den anden vej.

Gæsterne fra København var i flere omgange i front, og spillede utrolig godt op imod sydsjællænderne, men Næstveds anfører føler dog alligevel at holdet havde godt styr på Værløse.

Selv om kampen er tæt, så synes jeg egentlig vi har nogenlunde styr på dem. Vi formår bare ikke at lukke kampen, men giver for mange gange Værløse mulighed for at komme tilbage i kampen.

Det er svært for os, fordi vi igen er et helt nyt hold og når vi bliver pressede så stoler vi ikke helt nok på konceptet. Vi har i perioder i de fleste kampe vist, hvad der skal til for og vinde kampene, men når vi ikke spiller i 4 x 10 min, så er alle kampe svære.

Syv kampe er blevet spillet i Basketligan, hvor Næstved stadig kæmper for at finde hinanden. Dette er ikke en god ting for en topklub der vil spille om medaljer, men Martin Høirup er dog sikker på at holdet nok skal ramme niveau.

Jeg er sikker på, at når vi får nogle flere kampe sammen så skal sejrene nok komme lidt lettere til os.

Afslutter Martin Høirup med at fortælle til Fullcourt efter kampen.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort