fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Mathias “Søn” Christensen to år mere i Næstved

Pressemeddelelse: Team FOG Næstved er stolte af, at kunne orientere om, at vi har indgået en aftale med Mathias Bak. Aftalen er 2 årig, og betyder, at Mathias Bak vil kunne fortsætte hos os. Mathias Bak måler 199 cm og er stadig kun 17 år. Det til trods har han været en fast del af truppen i de sidste 2 sæsoner hos Team FOG Næstved.

Mathias Bak er et produkt af ungdomsafdelingen i Næstved Basket og er født og opvokset i Næstved. Han er søn af den tidligere mangeårige Team FOG Næstved spiller, Peter Christensen, med hvem han spillede på hold sammen med i sin første sæson hos Team FOG Næstved.

Mathias Bak er en del af U/18 landsholdstruppen der her til sommer skal til EM i Makedonien. Mathias Bak spiller her både på small forward og power forward positionen. Matias Bak er tiltænkt en rolle som shooting guard og small forward hos Team FOG Næstved, men kan desuden varetage rollen som power forward.

Team FOG Næstved er stolte af, at Mathias Bak har valgt at blive her i en kommende toårig periode og det er vores håb at han vil være en fast bestanddel af holdet i de næste mange år. Målet er, at vi får etableret Mathias Bak i en rolle med flere spilminutter i de kommende sæsoner og at han vil komme til at udfylde det åbenlyse talent som han har. Det skal primært ske via en målrettet og seriøs træningsindsats.

Direktør for Team FOG Næstved, Andreas Larsen udtaler: “Vi er stolte af, at Mathias Bak bliver, og vi er glade for at vi har kunnet tilbyde en af vores unge spillere fra vores moderklubben kontrakt. Det er meget motiverende for os, og er et signal om, at vi tror på Mathias Baks evner. Det er ligeledes et signal til alle vores andre unge talenter i Næstved Basket om, at hvis man er god nok så kan man også få en aftale, hvis man er god nok.”

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.