fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Mathias “Søn” Christensen to år mere i Næstved

Pressemeddelelse: Team FOG Næstved er stolte af, at kunne orientere om, at vi har indgået en aftale med Mathias Bak. Aftalen er 2 årig, og betyder, at Mathias Bak vil kunne fortsætte hos os. Mathias Bak måler 199 cm og er stadig kun 17 år. Det til trods har han været en fast del af truppen i de sidste 2 sæsoner hos Team FOG Næstved.

Mathias Bak er et produkt af ungdomsafdelingen i Næstved Basket og er født og opvokset i Næstved. Han er søn af den tidligere mangeårige Team FOG Næstved spiller, Peter Christensen, med hvem han spillede på hold sammen med i sin første sæson hos Team FOG Næstved.

Mathias Bak er en del af U/18 landsholdstruppen der her til sommer skal til EM i Makedonien. Mathias Bak spiller her både på small forward og power forward positionen. Matias Bak er tiltænkt en rolle som shooting guard og small forward hos Team FOG Næstved, men kan desuden varetage rollen som power forward.

Team FOG Næstved er stolte af, at Mathias Bak har valgt at blive her i en kommende toårig periode og det er vores håb at han vil være en fast bestanddel af holdet i de næste mange år. Målet er, at vi får etableret Mathias Bak i en rolle med flere spilminutter i de kommende sæsoner og at han vil komme til at udfylde det åbenlyse talent som han har. Det skal primært ske via en målrettet og seriøs træningsindsats.

Direktør for Team FOG Næstved, Andreas Larsen udtaler: “Vi er stolte af, at Mathias Bak bliver, og vi er glade for at vi har kunnet tilbyde en af vores unge spillere fra vores moderklubben kontrakt. Det er meget motiverende for os, og er et signal om, at vi tror på Mathias Baks evner. Det er ligeledes et signal til alle vores andre unge talenter i Næstved Basket om, at hvis man er god nok så kan man også få en aftale, hvis man er god nok.”

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...