fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Liam Potter fortsætter i det sydsjællandske

Liam Potter der denne sommer var en eftertragtet herrer i den danske liga hvor blandt andet Svendborg Rabbits havde englænderen på ønskelisten, bliver i Team FOG Næstved i endnu en sæson.

Liam Potter - Team FOG Næstved - James Hjertholm

Pressemeddelelse: Team FOG Næstved arbejder målrettet på at skabe et slagkraftigt mandskab til den kommende sæson i Basketligaen. En Basketliga som må forventes at bestå af stadig flere profiler og markante mandskaber. Team FOG Næstved er glade for, at kunne bekendtgøre at vi er nået til enighed med den engelske centerspiller, Liam Potter, om en forlængelse af hans aftale for den kommende sæson.

Liam Potter kom til Team FOG Næstved forud for sidste sæson og blev undervejs i sæsonen en mere central spiller. Liam Potter måler hele 214 cm og han udfylder dermed en central rolle på holdet som den helt store stærke spiller under kurven. Direktør for Team FOG Næstved, Andreas Larsen, fortæller:

– Liam var en af de spillere, som vi gerne ville beholde efter sæsonen. Det har trukket lidt ud, men vi har fra starten af været interesseret i en forlængelse af aftalen. Vi vil gerne have en stor centerspiller på holdet, der kan matche Basketligaens andre store centerspillere og her ser vi at Liam kan udfylde en central rolle for os.

Klik her for at se alle trupperne i Basketligaen

Liam Potter snittede i sidste sæson 9.4 point og 6.6 rebounds pr. kamp. Team FOG Næstved har en stor tro på, at man vil se et endnu højere niveau fra Liam Potter i den kommende sæson.

– Vi så nogle rigtig gode præstationer fra Liam Potter i sidste sæson. Her så vi Liam Potter konkurrere fuldt ud med en af Basketligaens absolut bedste centerspillere med succes. Jeg ved, at Liam er meget motiveret omkring den kommende sæson, både på egne såvel som på holdets vegne.” afslutter Andreas Larsen.

Yderligere forstærkning under kurven på vej

Liam Potter bliver ikke den eneste store mand under kurven. Team FOG Næstved forventer ligeledes at forstærke sig med en markant power forward samt en spiller der kan spille begge positioner under kurven dvs. både centerrollen samt power forward positionen.

– Vi er fortrøstningsfulde frem mod sæsonen. Vi ved, at konkurrencen bliver stor, og det er fedt for det vil øge den generelle interesse for dansk basketball markant. Det skal vi glæde os over. Vi vil være en af kandidaterne, men vi vil tackle det med ydmyghed og hårdt arbejde, men selvfølgelig har vi alle ambitioner for den kommende sæson, slutter Andreas Larsen

(Foto: James Hjertholm)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...