fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Kampen mellem Randers Cimbria og Team FOG Næstved endte med tumult på tilskuerpladserne

Kampen mellem Randers Cimbria og Team FOG Næstved endte med en ret så kedelig affære da der opstod tumult på tilskuerpladserne.

Bonell Colas - Randers Cimbria - Per Wied

Randers Cimbria var i dagens opgør uden Chris Nielsen og Charlie Burgess. Til gengæld var Bonell Colas mere end klar på at Team FOG Næstved var på besøg, idet han leverede en solid præstation med 28 point, 13 rebounds, 4 assists og 2 steals.

Gæsterne der ellers lagde godt ud i første halvleg mistede langsomt initiativet som kampen skred frem. Og på trods af at Team FOG Næstved i fjerde periode kommer helt tæt på, er det alligevel hjemmeholdet fra Randers der trækker sig ud som sejrsherre med et slutresultat på 85-74 efter en stærk afslutning af kampen.

Kampen blev dog lidt for dramatisk end nødvendigt idet tumult på tilskuerpladserne satte punktum på kampen. Fullcourt var ikke til stede i hallen, men har fået fortalt at det der angiveligt skulle have sket var at en af Næstvedtilhængerne skulle have brugt en vuvuzelaer lidt for tæt på en Randerstilhænger, der efterfølgende fik assistance fra andre tilskuere og frivillige/ledelse i hallen. Der ville fjerne vuvuzelaerne. Situationen eskalerede dog og der blev udvekslet spark og slag af begge parter.

Læs også: Danmarks Basketball Forbunds sportschef om træningsintensiteten i Danmark – Vi kan hjælpe, men klubberne har ansvaret

Politiet blev derefter tilkaldt for at lægge en dæmper på gemytterne. Politiet ville selvfølgeligt høre hvem der havde sparket, og derfor måtte Næstvedfans ikke gå før de havde afgivet forklaring. Ingen Næstved fans er dog angiveligt under anklage af politiet som flere medier har berettet.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Direktør fra Randers Cimbria PRO, Katja Jønsson, udtalte desuden følgende efter kampen til Randers Amtsavis: 

“Vi har egentlig haft en god dialog med dem hele dagen. Vi har aftalt, hvor de skal sidde, og vi vidste, de var berusede, så vi har handlet derefter. Men det endte jo helt galt.

Tænk, hvis hallet havde været helt fuld, så kunne der have været kæmpe tumult. Men nu vil jeg indberette det her til Dansk Baskeball Forbund, for jeg vil ikke have dem her igen. Det skal være sikkert at se basketball i Randers.”

(Foto: Per Wied)

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.