fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Julian Nesta McFarlane tilbage i Næstved trøjen

Her til aften blev det bekræftet at Julian Nesta McFarlane vender tilbage til Team FOG Næstved. Julian kommer på et rigtig godt tidspunkt eftersom holdets guard Stian Mjös igår valgte at forlade klubben på grund af utilfredshed.

Mange sjællandske klubber har bejlet til Julian før sæsonpausen op til jul, men han fortæller til Fullcourt at skiftet til Næstved sker fordi han syntes at det er en ambitiøs klub der passer til hans kriterier.

Ambitiøs klub, passer godt til mine egne målsætninger og ikke mindst den fantasiske opbakning fra publikummet som man rolig kan kalde den 6 mand.

Julian spillede for Team FOG Næstved for 2 år siden, og forudser at det kommer til at blive en helt anden oplevelse end forrige gang hvor det ikke just blev et succesophold.

Det bliver anderledes, da jeg kommer ind med en stærkere mentalitet end tidligere, og med større erfaring.

Næstveds pointguard Stian Mjös er som bekendt netop taget hjem pga. uoverensstemmelser med coach Kotila, men dette er ikke noget der bekymrer Julian, der samtidigt fortæller at han ikke bruger meget tid på at spekulere over hans rolle på holdet, idet netop dette var problemet med den norske guard.

Nej, da jeg har haft geof som træner tidligere, kender jeg ham og ser frem til at samarbejde med ham igen

Det er ikke noget som jeg bruger forfærdelig meget tid til at tænke på. Jeg tager en dag af gangen også må vi så se hvordan min rolle udvikler sig til træningen og kampene.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Team FOG Næstved har søgt om liscens til Julian McFarlane i dag, og der forventes i følge DBBF at han er klar for sydsjællænderne 18 december til kampen mod Værløse BBK.

Julian snittede sidste år på 33 min pr. kamp 15 point, 4,3 reb og 1,8 steals pr. kamp for Falcon.

Læs også Stian Mjös forlader Næstved

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Der er udskiftning i truppen i Svendborg. Farvel til en amerikaner og goddag til en ny.

Basketligaen

Team FOG Næstved generobrede førstepladsen i Basketligaen, da de onsdag aften slog Værløse Blue Hawks med 88-109.

Basketligaen

Der var fuld valuta for pengene, da BMS Herlev onsdag slog Bears Academy med 84-72 på hjemmebane. Herlev er dermed ubesejret i de seneste...

Basketligaen

Svendborg Rabbits lignede et tophold i hopla, da de onsdag aften udspillede BK Amager med cifrene 110-65 hjemme i Kaninhulen.

Bakken Bears

De forsvarende danske mestre, Bakken Bears, har indstillet samarbejdet med Kylor Kelley, der kom til klubben i slut august.

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.