fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Joe Benjamin’s afsked med Næstveds fans

Der er ingen tvivl om at Joe Benjamin var utrolig glad for sin fanskare, og ikke mindst klubben fra sydsjælland. Han var utrolig glad for at komme til en klub med så passionerede fans, men nu er det slut.

Det var længe kendt, men ikke officielt udmeldt at Joe Benjamin ikke fortsætter for Team FOG Næstved i den kommende sæson. Dette blev dog officielt i torsdagens da klubben udsendte en pressemeddelelse hvori der stod at amerikaneren ikke fortsætter på Sydsjælland.

Læs også: Første amerikaner på plads i Næstved

Joe Benjamin skrev kort efter pressemeddelelsen nogle få afskedsord til Team FOG Næstved fansene på det sociale medie facebook:

Til all TFN fans: I just want to thank you guys for the support. I am sorry we didn’t dance with champagne at the end, but I enjoyed it. You guys are crazy and wild.. but I love it! Even though I won’t be back in uniform for you guys! I wish the fans the best, because you guys deserve it.

Tak og vi ses på banen
-Gummi Joe!

Annonce. Scroll for at læse videre.

Hvor Joe Benjamin fortsætter i den kommende sæson er dog endnu uvist.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.