fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Joe Benjamin’s afsked med Næstveds fans

Der er ingen tvivl om at Joe Benjamin var utrolig glad for sin fanskare, og ikke mindst klubben fra sydsjælland. Han var utrolig glad for at komme til en klub med så passionerede fans, men nu er det slut.

Det var længe kendt, men ikke officielt udmeldt at Joe Benjamin ikke fortsætter for Team FOG Næstved i den kommende sæson. Dette blev dog officielt i torsdagens da klubben udsendte en pressemeddelelse hvori der stod at amerikaneren ikke fortsætter på Sydsjælland.

Læs også: Første amerikaner på plads i Næstved

Joe Benjamin skrev kort efter pressemeddelelsen nogle få afskedsord til Team FOG Næstved fansene på det sociale medie facebook:

Til all TFN fans: I just want to thank you guys for the support. I am sorry we didn’t dance with champagne at the end, but I enjoyed it. You guys are crazy and wild.. but I love it! Even though I won’t be back in uniform for you guys! I wish the fans the best, because you guys deserve it.

Tak og vi ses på banen
-Gummi Joe!

Hvor Joe Benjamin fortsætter i den kommende sæson er dog endnu uvist.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...