fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Forløsende sejr til Næstved over Hørsholm 79ers

Team FOG Næstved har i denne sæson været igennem mange bumps på vejen, og efter 7 nederlag i træk, var det derfor en kærkommen sejr der kom, da Hørsholm 79ers gæstede Næstved Hallen onsdag aften.

Team FOG Næstved - Emil Hyltoft Eriksen

Det var en vigtig kamp for Team FOG Næstved, og ikke mindst for Bogdan Karaicic, der for første gang stod ansigt til ansigt med sin gamle klub og spillere, og ikke mindst sin tidligere kollega Nemanja Jovanovic, der nu har overtager Hørsholm 79ers som cheftræner. Det var altså en kamp med masser følelser indblandet.

Som forventet blev ”lokal opgøret” ligeså tæt og spændende som man forventede. Hjemmeholdet kom ud med masser energi fra start af, og kom meget hurtigt foran. Gæsterne fra Hørsholm svarede dog meget hurtigt med et par treere, blandt andet to af Brenton Butler der endte med at score 27 point, og viste at de ikke var kommet for hyggens skyld.

Tæt afslutning

Det var en kamp som begge hold i sidste ende kunne have vundet, og en kamp som Næstved måske skulle have lukket noget før, da de var foran med 10 point et par minutter før tid. Team FOG Næstved tog nemlig i de sidste par minutter nogle dumme beslutninger, og det var Hørsholm altså gode til at udnytte. Og med et minut igen står det altså 79-69.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Læs også: Aljosa Ceranic – Min erfaring fra Crvena Zvezda betyder enormt for mig

Gæsterne formår dog ikke at stresse Team FOG Næstved helt så meget som de ønsker, og Sydsjællænderne vinder kampen 77-73 efter en meget tæt samt intens kamp. Det hele sluttede desuden af med et rørende øjeblik hvor samtlige Hørsholm spillere og  Bogdan på tur fik sig et kram.

Topscorer for Hørsholm 79’ers  blev Brenton Cyril Butler med 27 point. For Team FOG Næstved scorede Morgan Sabia med 17 point.

(Foto: Emil Hyltoft Eriksen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....