fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Filip Rajovic og Mads Bonde fortsætter hos Team FOG Næstved

To af Næstveds helt unge talenter har valgt at fortsætte for klubben i den kommende sæson, der netop nu befinder sig til de Nordiske Mesterskaber i Sverige.

Team FOG Næstved - Emil Hyltoft Eriksen

Pressemeddelelse: To af danmarks store basketballtalenter Filip Rajovic fortsætter karrieren hos Team FOG Næstved. Filip Rajovic kom til Team FOG Næstved midt i sidste sæson sammen med Mads Bonde.

Filip Rajovic var en del af U/16 landsholdet der sidste sæson sikrede de første guldmedaljer til et dansk ungdomslandshold. Filip Rajovic snittede således 5 point og 2 rebounds pr. kamp. Ligeledes var han med til at vinde det nordiske mesterskab for samme aldersgruppe.

Mads er fra årgang 1997 og kom til Team FOG Næstved i sidste sæson sammen med Filip Rajovic. Mads Bonde er et stort talent som Team FOG Næstved har store forventninger til i fremtiden. I sidste sæson var den unge dansker med på U/16 landsholdet der vandt den første guldmedalje til Danmark. På det hold snittede han 7 point og 4 rebounds pr. kamp og spillede 25 minutter i snit. Hertil var han desuden med til at det nordiske mesterskab for Danmark.

(Foto: Emil Hyltoft Eriksen)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort