fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Englænder skriver under med Team FOG Næstved

Team FOG Næstved har fredag aften præsenteret holdets første udenlandske forstærkning for den kommende sæson. Navnet er Henry Wilkins, der kommer direkte fra England og universitetsholdet Leeds Carnegie, og kan spille både som shooting guard og small forward.

Team FOG Næstved har sikret sig Henry Wilkins for de kommende to år, og klubben skriver ydermere at man ønsker at skriver under med flere spillere på længerevarende kontrakter, for derved at kunne arbejde ud fra en langsigtet plan. Henry Wilkins har i år snittet 10,2 point og 2,2 assist pr. kamp for Leeds Carnegie.

Læs også: Team FOG Næstved indgår aftale med talentfuld spiller

Wilkins måler 197 cm og har med sin hurtighed og atletiske formåen gode muligheder for at dække spillere på alle guard og forward positioner. Henry Wilkins er en alsidig spiller med et godt 3 point skud. Han er stærk i fastbreak og god med bolden op af banen såvel som stærk til at angribe kurven, skriver klubben på deres hjemmeside.

Henry Wilkins fortæller desuden på klubbens hjemmeside en smule om sig selv, og hvorfor han har valgt at komme til netop Danmark og Team FOG Næstved.

“Jeg har spillet for Leeds Carnegie i de sidste 3 sæsoner i EBL Division 1. I indeværende sæson vandt vi den nationale pokalturnering og jeg blev kåret til MVP.

Jeg glæder mig til at få den første oversøiske oplevelse med basketball og jeg kommer til Danmark med henblik på at arbejde hårdt og udvikle mit spil. Min dialog med Felix Banobre og direktør Andreas Larsen fik mig overbevist om at jeg kommer til et godt sted, så jeg glæder mig meget.”

Annonce. Scroll for at læse videre.

Direktør for Team FOG Næstved fortæller om den nye aftale:

“Vi arbejder benhårdt på at sammensætte et stærkt hold til den kommende sæson. Belært af sidste sæson tager vi alle vores erfaringer med. Vi arbejder på at sammensætte en trup med den rette sammensætning af kompetencer, alder, erfaring mv.

Vi skal have tingene til at gå i spænd. Med Henry Wilkins har vi sikret os en god spiller med potentiale for yderligere udvikling og en spiller der ønsker at arbejde hårdt for at udvikle sig, så vi er godt tilfredse.”

Dermed har Team FOG Næstved indtil videre Martin Høirup, Lars Høirup, Alex Murphy, Nicolai Hvidberg Andersen og Henry Wilkins klar for den kommende sæson.

Higlights af Henry Wilkins:

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.