fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Bogdan Karaicic og Team FOG Næstved sammen de næste 3 sæsoner

Team FOG Næstved melder her til aften ud at man har forlænget samarbejdet med den serbiske træner Bogdan Karaicic, der kom til klubben for få måneder siden efter man fyrede Felix Banobre.

Bogdan Karaicic - All Star 2014 - Boba Keseric

Pressemeddelelse: Team FOG Næstved er glade for, at kunne bekendtgøre at man har lavet en langvarig aftale med holdets nuværende head coach, Bogdan Karaicic. Fra sommer og 3 sæsoner frem vil Bogdan Karaicic således være head coach for Team FOG Næstved. Team FOG Næstved ser store perspektiver i en fortsættelse af samarbejdet med Bogdan.

– Måske har vores situation været held i uheld forstået således at vi i den kritiske situation var heldige at få tilknyttet Bogdan som head coach. Det har givet os begge mulighed for at prøve samarbejdet af og set på om vi havde den rigtige kemi, forståelse af det fremadrettede arbejde der skal til samt se resultaterne og det daglige arbejde fra Bogdans side. Jeg føler, at vi har fundet en super god løsning og jeg tror at Bogdan/Team FOG Næstved er en stærk kombination og en god løsning for begge parter. Vi har begge store ambitioner for fremtiden” fortæller Andreas Larsen, direktør for Team FOG Næstved.

Langvarigt perspektiv

Det er helt bevidst, at Team FOG Næstved har ønsket at lave en langvarig aftale med Bogdan Karaicic. Erfaringerne fra 5 år med Geof Kotila har været med i betragtningen. Andreas Larsen fortæller:

Annonce. Scroll for at læse videre.

– Gennem 5 år havde vi Geof Kotila som head coach. I den periode fik vi løftet niveau ganske gevaldigt og fik skabt nogle meget store forventninger omkring holdet og dets resultater. Jeg tror ikke på, at det er det bedste at skifte head coach hvert år for at skabe succes, tværtimod tror jeg at det bedste er at arbejde tæt sammen med de mennesker som man har stor tillid til. Vi ønsker nu, at starte en succesrig sportslig periode under Bogdan og jeg føler mig komfortabel omkring fremtiden. Mange ting peger i den rigtige retning.

Fremtiden skal byde på store sportslige resultater

Team FOG Næstved føler, at de har lavet en virkelig god signing med Bogdan. Det er klubbens opfattelse, at Bogdan Karaicic i løbet af den kommende periode vil blive endnu bedre jo mere erfaring han får. Talentet er uomtvisteligt, ligeledes er evnen til det hårde arbejde.

Læs også: Randers Cimbria vandt tæt drama i Forum Horsens

To værdier som Team FOG Næstved sætter højt. Det er Team FOG Næstveds håb, at fremtiden foruden Bogdan Karaicic stadig vil inkludere holdets tidligere head coach Geof Kotila samt eventuelt en coach mere. Andreas Larsen fortæller således:

– Vi ønsker, at skabe optimale forhold for vores spillere. Vi vil og skal være med i den absolutte top i dansk basketball. Det kræver, at vi er suveræne og stærke på alle niveauer på såvel som udenfor banen. Vi skal skabe et endnu stærkere sponsorgrundlag end i dag. Det fundament som vores sponsorer giver os er unikt og vi kan sammen (holdet og sponsorerne) skabe en succes som vores by og region virkelig har behov for. Arbejdet udenfor banen skal resultere i at holdet bliver styrket på alle niveauer. Vi har taget et stort skridt på den rejse med signingen af Bogdan Karaicic. Det er vores håb, at vi kan finde de økonomiske ressourcer der gør det muligt at skabe et bredt og meget kompetent trænerteam.

(Artikel Foto: Mikkel Thomasen)
(Tekst Foto: Boba Keseric)

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.

Basketligaen

BMS Herlev kæmpede sig fredag aften til sejr i Nørrebrohallen, hvor BC Copenhagen blev besejret med 84-92.

Bakken Bears

Bakken Bears var i fuld kontrol, da aarhusianerne torsdag aften på udebane besejrede Svendborg Rabbits.

Basketligaen

Team FOG Næstved viste topklasse mod bundholdet Holbæk-Stenhus torsdag aften. Næstvederne vandt overlegent, og dermed ligger de nu alene på førstepladsen, idet Horsens IC...