fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Beboere i oprør over ny arena i Næstved

I følge planen skal det første spadestik for den nye arena i Næstved tages til september, da projektet for få måneder siden endeligt blev godkendt at Næstved kommune. Men nu er det desværre opstået problemer.

Den nye arena skal bygges i forlængelse af de to eksisterende haller, med udsigt over Næstved Stadion. Arenaen kommer til at kunne rumme 2.560 tilskuere med mulighed for yderligere 616 sæder.

Læs også: Ny arena i Næstved skal stå klar i 2014

Problemet er opstået idet beboerne på Gallemarksvej, som er den gade med beboere, der har haver ned mod Næstvedhallerne og Næstved stadion idag, synes at det ville blive et kaos at anbringe en hal netop der.

En af beboerne udtaler til 24Sjællandske at trafikken er en af de ting, der bekymrer dem, hvis fx. alle tre haller pludseligt udlejes på en gang til et arrangement.

– Der er nogle voldsomme trafikale problemer, i forbindelse med der lige pludselig skal en 4-5.000 mennesker ind i den hal.

Ligeledes er beboeren bekymret over interessen for boligkøb idet han fortæller at der i dag er to huse til salg i kvarteret, som ingen har besøgt og fundet interessant, idet man ved at der kommer til at ligge en stor arena i baghaven.

Annonce. Scroll for at læse videre.

– Der er mange ældre mennesker også her, som har sat hele sin pensionsopsparing i de huse her. Og der del yngre som har troet at her var der et godt kvarter man kunne lade børnene vokse op i, og de kunne gå i fred og ro. Det synes vi ikke længere er tilfældet.

Se klippet på 24Sjællandske ved at klikke her.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....