fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Basketligaen kigger på episoden i Randers

Urolighederne i kampen mellem Randers Cimbria og Team FOG Næstved i lørdags har fået Basketligaen til at undersøge episoden.

Basketligaen Logo

Fra Basketligaens hjemmeside: I forbindelse med BL-kampen Randers Cimbria – Team FOG Næstved i lørdags, oplevede ligaen en meget uheldig og helt usædvanlig episode med agggresiv opførsel blandt en lille gruppe fans.

Basketball er kendt et engageret og velopdragent publikum og ligaen tager på det skarpeste afstand fra denne opførsel.

Basketligaen er i gang med at undersøge episoden for at beslutte konsekvenserne for de implicerede, ligesom ligaens generelle retningslinjer vil blive taget op til overvejelse. Mere nyt foreligger når episoden er undersøgt til bunds.

Læs mere om episoden ved at klikke her.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort