Dansk profil til Team FOG Næstved

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Som fullcourt erfarede for nyligt, så har Team FOG Næstved hentet en dansk profil til klubben. Det drejer sig om den nu tidligere BMS Falcon og Hørsholm 79’ers spiller, Alexander Bak.

Værløse BBK - Alexander Bak - Falcon - Robert Dines Rasch
Pressemeddelelse fra Team FOG Næstved:

Den danske landsholdsspiller Alexander Bak skifter til den kommende sæson til Team FOG Næstved på en 2 årig kontrakt. Skiftet sker med stor glæde for begge parter og forventningerne til det kommende samarbejde er høje.

Alexander Bak var med i sidste sommers landsholdstrup, hvor han fik debut og var spillede 7 landskampe. Han har optrådt på samtlige ungdomslandshold i Danmark og været en profil i Ligaen igennem flere sæsoner, ikke mindst for Hørsholm 79´ers. I den netop afsluttede sæson spillede han for Falcon.

2 årig aftale

Aftalen lyder på 2 år og vi får således mulighed for at nyde Alexander Baks kompetencer på basketballbanen på det kommende Team FOG Næstved mandskab som Sydsjællænderne er i gang med at sammensætte. Team FOG Næstved ønsker, at opbygge et unikt mandskab og derfor har vi kigget på spændende spillere som kan hæve niveauet.

Direktør for Team FOG Næstved, Andreas Larsen, fortæller: ”Det er en super signing for os. Vi glæder os til at se Alexander Bak i Team FOG Næstved trøjen. Vi vil gerne opbygge en stamme, der har en kvalitet så vi kan konkurrere. Vi har i flere omgange prøvet at kigge efter Alexander Bak uden at vi er lykkedes med det, men tiden var så rigtig nu og det kan vi jo kun være glade for.”

Strukturen på holdet er på plads

Team FOG Næstved er allerede langt med planen for holdet til den kommende sæson. Således er den grundlæggende struktur på plads for hvilke typer af spillere som man ønsker at signe. Nu handler det så om at få lavet aftalerne. Et arbejde som Basketligaholdet er fortrøstningsfulde omkring.

”Vi tilbyder et set up som få klubber i Basketligaen matcher på det økonomiske/organisatoriske og sportslige/organisatorisk område. Vi vil fortsætte med at bygge videre på fundamentet og satser stærkt på at kulminere indenfor de kommende 4 sæsoner. Det er bestemt vores hensigt både at arbejde med at skabe et unikt kommercielt produkt, men også at levere sportslige præstationer til gavn for alle vores sponsorer, fans og for hele området som sådan. Vi vil gøre noget unikt for dansk basketball.” afslutter Andreas Larsen.

Se andre spændende artikler