fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Alex Murphy – Ingen undskyldninger, Peter Møller – Godt med selvtillid

Der var ikke mange positive ting at tage med fra kampen for Team FOG Næstved, hvor Værløse derimod kunne pumpe posen med selvtillid.

Alex Murphy - Team FOG Næstved - Emil Hyltoft Eriksen

Team FOG Næstved tabte skuffende til Værløse onsdag aften til Værløse, og der var i den grad en ting eller to der skulle arbejdes med før den næste kamp.

– Vi spillede uden energi fra starten af kampen, og de udspillede os. Men der er ingen undskyldninger for den dårlige præstation, det kommer ikke til at ske igen i den resterende del af sæsonen, fortæller Alex Murphy og fortsætter.

– Vores spil skal genetableres, og så skal vi spille god basketball, vi er i en god form, afslutter canadieren med at fortælle til Fullcourt.

Læs også: Karantæne til Liam Potter og Pape Ba

I en anden lejr er det dog en helt anden historie. Det er Værløses kun 5. sejr i denne sæson, og det giver altså truppen en del selvtillid inden der skal spilles om nedrykning om et par uger.

– Jeg tror vi var fandt det helt rigtige tændningspunkt til kampen idag, alle var klar og steppede op med vigtige scorringer. Vi formåede at hold en god ro i truppen, starter Peter Møller med at fortælle til Fullcourt og fortsætter.

– Sejren betyder ikke rigtigt noget stillingsmæssigt. Men for vores hold var det en vigtig sejr, det var godt at få noget selvtillid tilbage i truppen og endelig kunne fejre et Win, afslutter den unge guard med at fortælle.

Værløse tager i næste kamp i mod Svendborg Rabbits, imens Team FOG Næstved gæster Kildeskovhallen og SISU.

(Foto: Emil Hyltoft Eriksen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...