fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Alex Murphy – Ingen undskyldninger, Peter Møller – Godt med selvtillid

Der var ikke mange positive ting at tage med fra kampen for Team FOG Næstved, hvor Værløse derimod kunne pumpe posen med selvtillid.

Alex Murphy - Team FOG Næstved - Emil Hyltoft Eriksen

Team FOG Næstved tabte skuffende til Værløse onsdag aften til Værløse, og der var i den grad en ting eller to der skulle arbejdes med før den næste kamp.

– Vi spillede uden energi fra starten af kampen, og de udspillede os. Men der er ingen undskyldninger for den dårlige præstation, det kommer ikke til at ske igen i den resterende del af sæsonen, fortæller Alex Murphy og fortsætter.

– Vores spil skal genetableres, og så skal vi spille god basketball, vi er i en god form, afslutter canadieren med at fortælle til Fullcourt.

Læs også: Karantæne til Liam Potter og Pape Ba

I en anden lejr er det dog en helt anden historie. Det er Værløses kun 5. sejr i denne sæson, og det giver altså truppen en del selvtillid inden der skal spilles om nedrykning om et par uger.

Annonce. Scroll for at læse videre.

– Jeg tror vi var fandt det helt rigtige tændningspunkt til kampen idag, alle var klar og steppede op med vigtige scorringer. Vi formåede at hold en god ro i truppen, starter Peter Møller med at fortælle til Fullcourt og fortsætter.

– Sejren betyder ikke rigtigt noget stillingsmæssigt. Men for vores hold var det en vigtig sejr, det var godt at få noget selvtillid tilbage i truppen og endelig kunne fejre et Win, afslutter den unge guard med at fortælle.

Værløse tager i næste kamp i mod Svendborg Rabbits, imens Team FOG Næstved gæster Kildeskovhallen og SISU.

(Foto: Emil Hyltoft Eriksen)

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Internationalt

Danske Peter Møller er efter to flotte kampe blevet kåret som Player of the Week i Sverige.

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.