fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Team FOG Næstved vil ændre fokus i aften

TV2 Sports kommentator Thomas Bilde tog i går fat på emnet omkring den megen fokus på dommerne i basketligaen, ikke mindst fra Team FOG Næstveds side. Hvor der allerede før serien mod Bakken Bears var lagt fokus over på de tre mænd i gråt. Her udtalte sydsjællændernes headcoach Bogdan Karaicic til Sjællandske:

“Det bliver en mentalt hård kamp mod Bakken. De er favoritter – også hos dommerne… Engang imellem føles det som om, man får stjålet noget, mens man står med det i hånden. Så vi ved, at vi skal præstere 10-15 procent ekstra for at gøre kampen lige. Det kommer ikke nødvendigvis til at foregå fair, så det handler om at være klar til det.”

Holdningen er nu en lidt anden fra både Karaicic og ledelsen hos Team FOG Næstved, som i går udsendte en pressemeddelelse, hvor man retter ind og undskylder sin opførsel i kampen mod Bakken Bears i mandags. Her kunne man på TV2 Sport både se og hører hvordan både Bogdan Karaicic og Philip Hertz kommer med ikke så heldige udtalelser til dommerne.

Og nu undskylder Bogdan Karaicic altså til omverdenen for sin opførsel under TV kampen.

“I livet vil du finde gode og dårlige rollemodeller at se op til. Der var en episode i kampen mod Bakken Bears, der blev sendt på TV hvor jeg helt klart var en dårlig rollemodel. Jeg undskylder over for alle børn, der havde lejlighed til at se det, og sende dem besked om, at dette ikke er en af den adfærd som de bør se op til. Vi vil gå efter sejren torsdag.”

Om de sådan fra den ene dag til den anden, pludselig kan ændre fokuset væk fra dommerne bliver spændende at se. I aften får de i hvert fald mulighed for at vise at de sagtens kan spille uden at brokke sig over dommerne, når de møder Bakken Bears i den tredje semifinale. Ændringer skal der i hvert fald til, hvis de skal tilbage i serien, som altså er slut hvis der kommer et nederlag i aftenens kamp.

Sydsjællændernes direktør Andreas Larsen har også udtalt sig om det hele i deres pressemeddelelse.

“Jeg har forståelse for, at vi har at gøre med en række medarbejdere for hvem de har dedikeret hele deres liv og tid til målet om at nå DM guldet. Jeg har også forståelse for, at man i den forbindelse kan blive frustreret over dommere eller på egne vegne når tingene og resultaterne ikke går i den retning som man drømmer om og har kæmpet for og at det måske kan være svært at styre under og efter kampen med en puls på 200. Men det er meget vigtigt for mig at understrege, at der er et bundniveau på hvad vi vil være en del af og hvad vi ønsker at repræsentere i regi af vores klub og mandagens udtalelser var under den bundlinje. Det er vores opfattelse, at alle trænere og spillere er indforstået med vores holdning til dette. Vores fokus vil derfor ligge på at vinde torsdagens kamp, intet andet.”

Husk at du kan se kampen direkte på TV2 Sport i aften fra kl. 18:05, og skal vi følge udtalelserne så bliver der altså ingen bandeord og brok på serbisk under aftenens tv transmission.

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig klubbens 21. danske mesterskab, da de mandag aften besejrede Team FOG Næstved overbevisende med 66-87.

Nyhedsoversigt

Selvom Næstved kom kampklar til bjørnhulen, kunne de altså ikke hive sejren hjem i kamp tre, som Bakken Bears endte med at vinde 86-74.

Basketligaen

Team FOG Næstved-stjernen Mike McGuirl, der udgik i mandagens finalekamp mod Bakken Bears, kommer ikke til at spille mere i årets finaleserie grundet en...

Bakken Bears

Team FOG Næstved måtte se sig slået på hjemmebane af Bakken Bears i anden kamp i finaleserien. De tabte kampen 69-83.

Basketligaen

Den helt store Team FOG Næstved-profil, Mike Mcguirl, måtte udgå af aftenens kamp mod Bakken Bears.

Bakken Bears

Bakken Bears tog første stik i årets finaleserie, da de sendte Næstved hjem med et 18 points nederlag i bagagen. Skyler Flatten gjorde det...

Bakken Bears

Team FOG Næstved tager torsdag hul på deres første finaleserie i Basketligaen i klubbens historie, og holdets anfører, Mathias Bak Christensen, forventer en spændende...

Basketligaen

Den 15. maj spiller Team FOG Næstved sin første hjemmekamp i finaleserien i Basketligaen mod Bakken Bears, og interessen for opgøret har været kæmpe,...