fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Team FOG Næstved tilbage på sejrskurs med sejr over Værløse

Team FOG Næstved generobrede førstepladsen i Basketligaen, da de onsdag aften slog Værløse Blue Hawks med 88-109.

Foto: Heinzefotosport

Team FOG Næstved kom tilbage på sejrskurs, da de onsdag aften tog til Søndersøhallen og besejrede Værløse Blue Hawks med 88-109.

Sidste spillerunde bød på et ærgerligt nederlag for Team FOG Næstved, der på hjemmebane blev knækket af Bears Academy. Det sydsjællandske mandskab havde ellers været ´sikkerheden selv´ mod undertippede modstandere indtil da.

Med Næstveds nederlag in mente øjnede Værløse Blue Hawks muligheden for at levere en ny overraskelse. Tidligere på sæsonen har Blue Hawks hjemme i Søndersøhallen slået både Bakken Bears og Svendborg Rabbits.

Sådan skulle det dog ikke gå denne gang, hvor Værløse aldrig rigtig kom tæt på at beskytte hjemmebanen og besejre Team FOG Næstved.

Næstved var klar

Team FOG Næstved-trioen Rodney Chatman, Mike McGuirl og Ian Dubose førte an og hjalp onsdagens udehold til at etablere et komfortabelt forspring i løbet af første halvleg. Værløse havde en ganske fin pointproduktion, men defensiven svigtede mod den sprudlende Næstved-offensiv.

I pausen var Næstved foran med 44-60.

Team FOG Næstved var i kontrol over kampen, og kampbilledet fortsatte i samme stil i anden halvleg, hvor Værløse aldrig for alvor fik styr på defensiven. Men det var ikke fordi, at kampen endte ud i en kæmpe blowout som kampen man så tidligere på aften på Sydfyn. Læs mere om den kamp her.

Tredje periode blev vundet af Team FOG med 21-26.

Gæsterne styrede begivenheder og sikrede holdets niende sejr i denne sæson. Næstved vandt med 88-109.

Kampens topscorer var Næstveds Rodney Chatman med 30 points. Chatmann havde også fire rebounds, fire assists og fire steals. Mike McGuirl scorede 25 points. Ian Dubose noterede sig for 17 points.

Topscorer for Blue Hawks var Adam Heede-Andersen med 22 points. Mikkel Hauge scorede 18 points, mens Karl Boje Formann sluttede på 16 points.

Team FOG Næstved kan blive sendt tilbage på andenpladsen i ligaen, hvis Horsens IC på lørdag, den 10. december, trækker sig sejrrigt af deres kamp mod BC Copenhagen.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Stilling Basketligaen

# Hold KS P
1 Bakken Bears 17 28
2 Team FOG Naestved 18 28
3 Randers 17 28
4 Horsens 18 28
5 Herlev Wolfpack 18 22
6 Svendborg 18 18
7 Bears Academy 19 14
8 Copenhagen 19 12
9 Vaerlose 18 10
10 Amager 18 8
11 Holbaek 18 2

Andre artikler med dette emne

Nyhedsoversigt

Randers Cimbria spillede sig lørdag aften i pokalfinalen, da de vandt på udebane mod Team FOG Næstved med 91-85.

Basketligaen

Chris Lykes gjorde det onde ved BK Amager og sendte sejren til Horsens

Basketligaen

Darius Bell, der indledte indeværende sæson hos BK Amager, skal prøve kræfter med georgisk basketball, hvor han skal spille for BC-Titebi.

Bakken Bears

Der var drama til det sidste, da Næstved tog imod Bakken Bears i denne rundes topopgør. Det blev gæsterne fra Aarhus, der løb med...

Basketligaen

Holbæk-Stenhus kæmpede bravt, men måtte lørdag eftermiddag se sig besejret af Svendborg Rabbits med 88-80.

Basketligaen

BC Copenhagen tog fredag sæsonens sjette sejr, da Bears Academy blev besejret med 75-68.

Bakken Bears

DeVaughn Akoon-Purcell, der har en fortid i Danmark hos Bakken Bears, spiller resten af indeværende sæson i Rusland hos Lokomotiv Kuban.

Basketligaen

Søndag kunne Horsens IC præsentere deres nye guard på deres Facebookside. Den 24-årige guard, Christian Keeling, kommer til Horsens efter en enkelt kamp i...