fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Team FOG Næstved tilbage på sejrskurs med sejr over Værløse

Team FOG Næstved generobrede førstepladsen i Basketligaen, da de onsdag aften slog Værløse Blue Hawks med 88-109.

Foto: Heinzefotosport

Team FOG Næstved kom tilbage på sejrskurs, da de onsdag aften tog til Søndersøhallen og besejrede Værløse Blue Hawks med 88-109.

Sidste spillerunde bød på et ærgerligt nederlag for Team FOG Næstved, der på hjemmebane blev knækket af Bears Academy. Det sydsjællandske mandskab havde ellers været ´sikkerheden selv´ mod undertippede modstandere indtil da.

Med Næstveds nederlag in mente øjnede Værløse Blue Hawks muligheden for at levere en ny overraskelse. Tidligere på sæsonen har Blue Hawks hjemme i Søndersøhallen slået både Bakken Bears og Svendborg Rabbits.

Sådan skulle det dog ikke gå denne gang, hvor Værløse aldrig rigtig kom tæt på at beskytte hjemmebanen og besejre Team FOG Næstved.

Næstved var klar

Team FOG Næstved-trioen Rodney Chatman, Mike McGuirl og Ian Dubose førte an og hjalp onsdagens udehold til at etablere et komfortabelt forspring i løbet af første halvleg. Værløse havde en ganske fin pointproduktion, men defensiven svigtede mod den sprudlende Næstved-offensiv.

I pausen var Næstved foran med 44-60.

Team FOG Næstved var i kontrol over kampen, og kampbilledet fortsatte i samme stil i anden halvleg, hvor Værløse aldrig for alvor fik styr på defensiven. Men det var ikke fordi, at kampen endte ud i en kæmpe blowout som kampen man så tidligere på aften på Sydfyn. Læs mere om den kamp her.

Tredje periode blev vundet af Team FOG med 21-26.

Gæsterne styrede begivenheder og sikrede holdets niende sejr i denne sæson. Næstved vandt med 88-109.

Kampens topscorer var Næstveds Rodney Chatman med 30 points. Chatmann havde også fire rebounds, fire assists og fire steals. Mike McGuirl scorede 25 points. Ian Dubose noterede sig for 17 points.

Topscorer for Blue Hawks var Adam Heede-Andersen med 22 points. Mikkel Hauge scorede 18 points, mens Karl Boje Formann sluttede på 16 points.

Team FOG Næstved kan blive sendt tilbage på andenpladsen i ligaen, hvis Horsens IC på lørdag, den 10. december, trækker sig sejrrigt af deres kamp mod BC Copenhagen.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Både Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved vandt overbevisende, da Rabbits slog BMS Herlev, og Næstved besejrede BK Amager.

Basketligaen

En gammel kending af Randers Cimbria vender tilbage. I dag har klubben offentliggjort, at de har hentet Bakary Camara tilbage.

Bears Academy

Holger Saugstrup Rasmussen tog et år ud kalenderne for at blive klogere på kroppen. Nu er han kommet tilbage til landets bedste række, hvor...

Holbæk-Stenhus

Rasmus Blak var en Holbæks helt store profiler i deres første sæson i Basketligaen. Efter en sæson for klubben i Basketligaen, skiftede han Danmark...

Nyhedsoversigt

Den tidligere MVP i Basketligaen og Team FOG Næstved-spiller, Mike McGuirl, der i fredags blev opsagt i MLP Academics Heidelberg, har nu fundet sin...

Basketligaen

Formstærke Horsens IC vandt deres ottende kamp i træk i Basketligaen, da de besejrede Bears Academy med 56-88.

Basketligaen

Det blev en Randers-sejr, da de havde besøg af BMS Herlev søndag eftermiddag. Kampen sluttede 86-76 til Randers Cimbria.

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte den ubesejrede stime i Basketligaen, da de søndag slog Team FOG Næstved med 98-77.