Team FOG Næstved slog egen trepointsrekord i storsejr

Endelig fik vi skudt gang i Basketligaen igen, efter en lang sommerpause. Det blev lagt blødt ud i Nørrebro Hallen, hvor Stevnsgade tog i mod Team FOG Næstved. Der blev aldrig nogen tvivl om udfaldet af denne kamp, som endte med en sikker sejr på 62-111 til gæsterne.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Der var en lang række debutanter på plads til denne, sæsonens første kamp i Basketligaen mellem Stevnsgade og Team FOG Næstved. Specielt for gæsterne, som havde en helt ny starting five på plads.

Nervøsiteten var til at få øje på fra kampens start, hvor begge hold lige skulle se hinanden an. Og selvom Stevnsgade åbnede scoringen i kampen med en treer, så var det blot et spinkelt forsøg på at true gæsterne fra Næstved.

Specielt sydsjællændernes nye spillere Jordan Mathews og PJ Thompson, viste flotte takter fra kampens start. Men også tilbagevendte Filip Rajovic spillede en stærk kamp mod sine gamle holdkammerater med 17 point.

Der stod Mathews på ALT

Mathews kunne simpelthen ikke brænde, og havde efter syv et halvt minut hele 19 point. Heraf havde han ramt 5/6 bag treeren. Den spændende amerikaner, som i øvrigt har spillet NBA summerleague for LA Clippers, viste i hvert fald, at han er fra en helt anden hylde end samtlige af spillerne, der var på banen tirsdag aften.

Ved pausen nærmede han sig med hastige skridt, klubrekorden for flest treere i én kamp. En rekord Troy Franklin besidder med ni treere i én kamp. Mathews blev dog bænket i anden halvleg, for at spare på kræfterne. Han endte derfor “blot” på 7/8 treere i kampen.

En anden rekord blev dog taget af gæsterne, som med to minutter tilbage af kampen, ramte deres 18. treer i kampen. Deres hidtige rekord var 17 stk.

Stevnsgade mødte modgang

For det ikke skulle være nok, med en stærk modstander, som bare var bedre på alle parametre, så måtte Tobias Tita endnu engang forlade banen med en alvorlig skade. Eftersigende lød de første meldinger på en overrevet akillessene. Passer det, så kan der endnu engang vente Tita en lang pause.

Her ses en skadet Tobias Tita, der desværre måtte forlade banen, med hvad der lignede en overrevet akillessene. Foto: Robert Dines Rasch

Lidt problematisk for Stevnsgade, som i forvejen har mangel på store folk på holdkortet.

Tita kunne dog ikke have gjort meget til eller fra i denne kamp, som i anden halvleg blev en noget rodet affære uden nogen former for nerve eller intensitet.

Team FOG Næstved kunne derfor, køre en sikker sejr i land på 62-111, og fik derfor den bedst tænkelige start på sæsonen.

Periodecifre: 14-28, 21-33, 9-32, 18-18.

Stevnsgade leaders:

Topscorer: James Young og Igor Bakic – 13 point
Rebounds: Fire mand med 3 stk
Assist: Stefan Jevric og Mile Nedic med 2 stk
Steals: Igor Bakic og Nebosja Mitrovic – 2 stk

Team FOG Næstved leaders:

Topscorer: Jordan Mathews – 29 point
Rebounds: Greg Logins – 12 stk
Assist: PJ Thompson – 7 stk
Steals: Jordan Mathews – 3 stk

Se andre spændende artikler