fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Team FOG Næstved præsenterer ny amerikansk point guard

Team FOG Næstved har onsdag oplyst på sin hjemmeside, at man har hentet den 23-årige amerikaner Daivien Williamson til klubben.

Foto: Bent Adolfsen

Der er gang i svingdøren hos Team FOG Næstved.

Onsdag morgen har holdet fra Sydsjælland præsenteret den amerikanske point guard Daivien Williamson som ny spiller.

“Vi er begejstrede over at kunne tilknytte Daivien Williamson. Vi har fået god feedback på ham og synes, at det ser rigtigt spændende ud,”

“Daivien Williamson vil kunne give os den fart i spillet, som vi ønsker, og vi er samtidig sikker på, at han vil være en stærk scorer for os. Vi kan snart præsentere flere spillere til holdet,” udtaler Andreas Larsen, Direktør for Team FOG Næstved, til klubbens hjemmeside.

Williamson har gennem de sidste fem sæsoner spillet på college i USA.

De sidste tre sæsoner har den 187 centimeter høje point guard tilbragt hos det respekterede – og store – college-hold Wake Forest Demon Deacons. Det er desuden Wake Forest, hvor danske Marqus Marion fremover hører hjemme. Det kan du læse mere om her.

I sin sidste sæson hos Wake Forest snittede Williamson 8,7 point og to rebounds per kamp.

Gang i svingdøren

Næstved har haft en travl sommer, hvor de har måtte vinke farvel til adskillige spillere fra sidste sæsons succesfulde trup.

Sidste sæsons sølvvindere i Basketligaen har nemlig mistet Mike McGuirl, Rodney Chatman, Ian Dubose, James Lull, Martin Poulsen og Mathias Bak Christensen, mens de dertil også har måtte tage afsked med cheftræner Andy Hipsher, der erstattes af landsmanden Daniel Pearson.

Den eneste hidtil bekræftede genganger fra sidste sæson er jamaicanske Jagan Mosely, som får nye holdkammerater i form af Lagio Grantsaan, Gus Okafor, E. J. Dambreville og Daivien Williamson, der alle er præsenterede som nye spillere .

Se nogle af Daivien Williamson´s highlights fra sidste sæson herunder:

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

David Fischer er tilbage i Svendborg Rabbits-trøjen efter en enkelt sæson i Ungarn.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Darko Jukic har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse, skriver aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Morten Bülow skifter efter to sæsoner hos Randers Cimbria til Island, hvor han har landet en aftale med Thor Thorlakshofn.

Basketligaen

Det 18-årige talent Willas Møller er klar til sin anden sæson i Basketligaen, meddeler BC Copenhagen.

Basketligaen

Daniel Lilhauge, der sad ude med en skade hele sidste sæson, er tilbage og klar til den kommende sæson med Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet kontrakt med amerikanske Jemarl Baker Jr, som senest spillede på college i USA.

Bakken Bears

Bakken Bears har tilføjet amerikanske Terrence Hargrove Jr. til truppen. Den kommende sæson er amerikanerens første som professionel i Europa.