fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Team FOG Næstved fortsætter sejrsstimen

Team FOG Næstved hev fredag aften en sikker sejr med hjem fra København, da holdet mødte theView Copenhagen.

Foto: Robert Piil

Det var ikke sæsonens store overraskelse, der kom fredag aften i Nørrebrohallen i København, da sydsjællanderne Team FOG Næstved hev en komfortabel 31-point sejr med hjem efter en på ingen måde tæt kamp mod theView Copenhagen, der trods en udmærket anden periode aldrig så sig selv i front.

Team FOG Næstved dominerede fra tipoff og var foran fra start til slut. Dermed tog de sæsonens fjerde sejr og ud af fire mulige. theView Copenhagen står nu med tre nederlag og en enkelt sejr for sæsonen.

Efter kampens første ti minutter havde Team FOG Næstved slået et hul til hjemmeholdet på ti point. Københavner-holdet var bedre med i anden periode, hvor de fik skrabet tre point af Næstved-mandskabets føring. Stillingen i pausen var 45-52.

theview Copenhagen var altså fortsat med i kampen efter første halvleg, og værterne fik dertil en god start på tredje periode med en trepointsscoring af Hannibal Salomon, der fik Næstved-forspringet ned på bare fire point. Herfra gik det imidlertid ned af bakke for Copenhagen.

Derfor var føringen aldrig i fare for Team FOG Næstved, der i anden halvleg satte speederen i bund. Således kunne Team FOG Næstved køre sejren hjem stille og roligt. Slutresultatet blev 68-99.

Topscorer var Næstved Brevin Pritzl med 20 point. Topscorer for theView Copenhagen var Jacob Hoffman med 11 point.

Annonce. Scroll for at læse videre.

 

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Svendborg Rabbits hentede søndag eftermiddag en snæver sejr i Aarhus, hvor de gæstede Bears Academy. Det sydfynske mandskab besejrede det aarhusianske hold med 81-87,...

Basketligaen

Efter første periode kunne det godt ligne, at BK Amager kunne tage deres første sæsonsejr. Men det blev BMS Herlev, der gik ud af...

Basketligaen

Durell Vinson og theView Copenhagen vinder dagens opgør mod Værløse Blue Hawks. Københavnerne vinder 84-79 efter en tæt kamp, hvor det længe lignede, at...

Bakken Bears

Bakken Bears hentede torsdag aften en flot sejr på udebane mod Horsens IC. Bears besejrede Horsens med cifrene 72-85.

Basketligaen

Siler Schneider har langt om længe fået sin arbejdstilladelse. Amerikaneren får derfor debut i Horsens ICs kamp mod ærkerivalerne Bakken Bears i morgen, torsdag.

Basketligaen

Amerikanske Durell Vinson er atter tilbage i Basketligaen. Vinson har skrevet under på en kontrakt med theView Copenhagen.

Basketligaen

Sæsonens anden udgave af Fullcourt Player of The Month er på banen, og vinderen af prisen for november er Randers Cimbrias Reginald Kissoonlal.

Basketligaen

Randers Cimbria har fundet deres erstatning for den langtidskadede Trey Phills. Valget faldt på den 26-årige guard, Brandon Randolph, som spillede for kronjyderne i...