fbpx
Connect with us

Basketligaen

Team FOG fuldender truppen med erfaren amerikaner

Nu kan Team FOG Næstved begynde forberedelsen til den kommende sæson med et komplet hold. For klubben har skrevet under med Vincent Bailey, der både kan spille power forward og center i Team FOG trøjen.

Næstved har fået styr på den sidste spiller på holdkortet inden den kommende sæson. Valget faldt på den amerikanske power forward, Vincent Bailey. Bailey kommer til Næstved efter en masse sæsoner i europæisk basketball. Han har 8 europæiske sæson i bagagen, hvor han har spillet i klubber i Frankrig, Belgien, Island og senest Schweiz. I sidste sæson snittede han 14,5 point, 5,5 rebounds og 2,9 assists per kamp for hans tidligere schweiziske klub, BBC Monthey-Chablais.

Vincent Baileys primære position er power forward. Men i pressemeddelsen udtaler Team FOGs head coach, Andy Hipsher, at han i den kommende sæson vil bruge Bailey på både centerpositionen og som power forward. Kigger man på Næstveds holdkort havde de kun én center og én power forward inden Bailey kom til klubben. Med Bailey på holdkortet kan han komme ind i stedet for Alonzo Nelson-Odda på centerpladsen, hvis Næstved vil spille med en mindre line-up. Og han kan skiftes lidt med Mathias Bak Christensen på power forward pladsen.

Med den sidste mand i truppen kan Næstveds fans se frem til spændene sæson, hvor Team FOG både har erfarene internationale spiller og en masse danske talenter, som er klar til at tørne ud for den sydsjællandske klub.

Næstved skyder sæson i gang den 23. september, hvor Randers Cimbria er første modstander for Team FOG Næstved.

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen