fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BL: Svendborgs borgmester støtter ideen om en ny hal

Svendborg Rabbits har i de seneste par år været i positiv fremgang, og bidt sig fast i toppen af dansk basketball. I sidste uge sluttede Svendborg sæsonen af på hjemmebane med sølvmedaljer mod Bakken Bears, der snuppede titlen. Men her opstod der dog et kæmpe problem, og det er hallens kapacitet.

Kaninhulen har plads til 1500 tilskuere, men det har åbenbart vist sig at være en for lille kapacitet for fynboerne. Derfor er man nu begyndt at kigge på et nyt projekt, hvor der skal bygges en ny opvisningshal, der skal kunne rumme 2500-3000 tilskuere, skriver fyns stiftstidende.

Læs også: Svendborg Rabbits om den netop overståede sæson

Torsdag aften til den sidste og altafgørende DM-Finalekamp stod folk i lange køer for at komme ind, og se holdet prøve at snuppe DM-guldet. Mange måtte dog gå skuffede hjem, idet der ikke var plads til de mange fremmødte tilskuere. Og det skal der nu gøres noget ved, med en ny hal.

Borgmesteren i Svendborg udtaler i dag til Fyens stiftstidende at det helt sikkert er en god ide.

”I sidste uge spillede Rabbits en finale, hvor folk stod i kø, og de kunne have solgt mange, mange flere billetter, end tilfældet var. Og på samme måde er vurderingen i GOG, at der er potentiale til langt mere, siger han.”

Planen er at de to sydfynske klubber sammen skal skaffe, og lægge ud for den nye hal, hvor borgmesteren derefter vil matche det beløb. Borgmesteren har allerede haft møder med de to klubber, og der forventes nu at de skal aftale projektets omfang, pris, og tidsplan.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne