fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Svendborg udlignede i intenst opgør

Der var valuta for penge, da Svendborg slog Randers i et yderst spændende opgør i kamp fire.

Svendborg havde ryggen mod muren inden kampen mod Randers. Kronjyderne vandt kamp tre og vendte hjemmebanefordelen. Derfor var Kaninerne tvunget til sejr for fortsat at have chancen for en semifinaleplads. Den mission lykkedes med en sejr på 86-82.

Det blev en intens affære, hvor holdene skiftedes til at have momentum, og niveauet gik fra nybegynder til ekspert. Hjemmeholdet lagde bedst ud. Et 5-0 run startede perioden, og det var også forspringets størrelse, da første periode sluttede.

Gæsterne startede anden periode bedst, hvor de fik skabt en snæver føring. Et nyt Randers-run, denne gang på 13-2 anført af Chris Nielsen og Casper Stage, der scorede alle pointene, gav igen værterne tro på tingene. Svendborg fik stoppet blødningen og vandt perioden med et enkelt point. 39-35 var stillingen ved pausen.

Matchbold sent retur til Sydfyn

Det var til at se, at Lukas Vargas tropper var pressede til sejr, for Svendborg kom ud med fornyet energi. Et 7-0 run i starten af perioden vendte føringen, og kort inden tredje periodes slutning var Svendborg foran med ti point takket være en del trepointsscoringer. Peter Møller var brandvarm og ramte tre alene i tredje periode.

Generelt virkede det til, at gæsterne ikke kunne brænde i den afgørende fase. Randers fik dog kæmpet sig ind i opgøret, hvor især Brantley Bynum og Devon Thomas leverede noget af det, der flere gange i sæsonen har reddet Randers. Hjemmeholdet kom dog ikke tættere på end de fire point. Dermed skal holdene spille kamp fem i Svendborg på torsdag.

Chris Nielsen blev, efter et par pointmæssigt sløje kampe, topscorer med 26 point. Mest scorende for Svendborg var Mikkel Plannthin med 22 point, mens Peter Møllers 5/6 fra trepointslinjen var imponerende. Jeremiah Ingram var eneste spiller med en double-double med 17 point og 13 rebounds.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Lørdag eftermiddag mødtes Værløse Blue Hawks og BC Copenhagen. Det blev et opgør, som bød på tæt basketball, men det blev hjemmeholdet, der sluttede...

Basketligaen

Sejren var ikke til at tage fejl af, da Horsens IC besejrede BMS Herlev med 36 point. Efter de fire perioder var stillingen 84-48.

Basketligaen

14-årige Oskar Skaaning kan nu kalde sig den yngste debutant i Basketligaens historie, efter han lørdag fik otte minutter i Bears Academy´s nederlag til...

Basketligaen

Den tidligere Randers Cimbria-spiller Mikel Beyers skal i sæson 2023/24 spille i den bedste slovenske række.

Basketligaen

Den danske landsholdsspiller Jonathan Klussmann skifter til Fundación Globalcaja La Roda i Spanien. La Roda spiller i landets tredjebedste række.

Basketligaen

Efter en tæt kamp mellem BMS Herlev og BK Amager, kunne hjemmeholdet fejre en sejr i deres åbningskamp i denne sæson af Basketligaen. BMS...

Bakken Bears

Bakken Bears slap med skrækken, da de tirsdag var lige ved at smide en 23-points føring over styr. Bjørnene slog Horsens IC med 94-87.

Basketligaen

Nørrebrohallen bød på basket i topklasse, da BC Copenhagen og Svendborg Rabbits mødtes. Gæsterne fra Fyn løb med sejren, der lød på 67-73 over...