fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Svendborg Rabbits sejrede for tredje kamp i streg

Svendborg Rabbits har lige nu gang i en positiv stime af sejre. Torsdag sejrede de for tredje gang i streg, da de slog Holbæk-Stenhus.

Foto: Tom Andreasen - Fotografi

Det begynder at ligne noget på Sydfyn.

Torsdag aften hentede sidste sæsons sølv- og pokalvindere holdets tredje sejr i træk, da Holbæk-Stenhus blev besejret med 75-92. Inden fredagens kampe i Basketligaen placerer det Kaninerne på en fjerdeplads i ligaen.

Sæsonopstarten har været noget turbulent for sidste sæsons førsteudfordrer til de dominerende bjørne fra Aarhus, Bakken Bears, men med tre sejre i træk begynder det måske at stå bedre til hos Rabbits.

Sejrene er kommet mod Bears Academy, BC Copenhagen og nu Holbæk-Stenhus, så sydfynboerne er gået ind til alle kampene som favoritter, men det må være opløftende for trænerstaben, at de trods alt har formået at leve op til favoritværdigheden – noget de ikke gjorde i starten af sæsonen.

I torsdagen kamp på udebane mod Holbæk-Stenhus stod der Svendborg Rabbits på det meste. John Lattimore´s tropper satte sig tidligt på kampen, hvorfor de allerede var solidt i front i pausen med 40-54. Kampbilledet fortsatte i tredje periode, hvor Svendborg blot udbyggede deres føring yderligere.

Inden fjerde periode var stillingen 51-72. Trods at være stort bagud gav Holbæk-Stenhus den alt, de havde i fjerde periode, hvilket har været meget symptomatisk for deres sæson. I størstedelen af holdets kampe har de stået med ryggen mod muren, men det unge talenthold fra Holbæk nægter at smide håndklædet i ringen.

Dog har deres gode indstilling endnu ikke rystet nogle point af sig. Svendborg Rabbits besejrede Holbæk-Stenhus med 75-92.

Kampens topscorer var Holbæks Rasmus Blak, der måske spillede sin bedste kamp i sin tid i Basketligaen. Blak scorede 28 point og havde dertil fem rebounds. Eysan Wiley scorede 20 point for Holbæk og leverede en double-double med 11 rebounds.

Topscorer for vinderholdet blev Jaylen Fornes med 17 point.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BMS Herlev har forlænget aftalerne med de to talenter Lau Christoffersen og Magnus Larsen, der er klar til endnu sæson med holdet.

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig klubbens 21. danske mesterskab, da de mandag aften besejrede Team FOG Næstved overbevisende med 66-87.

Basketligaen

Team FOG Næstved-stjernen Mike McGuirl, der udgik i mandagens finalekamp mod Bakken Bears, kommer ikke til at spille mere i årets finaleserie grundet en...

Basketligaen

Efter 58 års tro tjeneste forlader Lennart Jensen posten som formand for Horsens IC, oplyser klubben på sin facebookside.

Basketligaen

Der var både været op- og nedture hos Holbæk-Stenhus i deres første sæson i Basketligaen. For en af holdets profiler, William Vang, har det...

Basketligaen

BMS Herlev har mandag offentliggjort, at de har forlænget aftalerne med Andreas Mortensen, Mile Nedic og Danijel Marsenic, der dermed alle er klar til...

Basketligaen

Den helt store Team FOG Næstved-profil, Mike Mcguirl, måtte udgå af aftenens kamp mod Bakken Bears.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har deres nye cheftræner på plads i form af Jonas Sørensen, der kommer til klubben fra et trænerjob hos Falcons U19-herrer.