fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Svendborg Rabbits forlænger med Antonio Porta

Svendborg Rabbits melder kort tid før aftenens første semifinale kamp mod Randers Cimbria ud at klubben har forlænget samarbejdet med en af holdets største stjerner, den olympiske bronzevinder fra Argentina.

Antonio Porta - Svendborg Rabbits - Mikkel Thomasen

Han kom til Danmark slutningen af november sidste år, som en af de bedste spillere der nogensinde har trådt på dansk jord, med blandt andet en OL-bronze medalje med det argentinske landshold – Nu forlænger han med endnu et år.

Svendborg Rabbits melder i dag ud at klubben har forlænget kontrakten med den 30-årige argentinskfødte point guard, Antonio Porta der har spillet fantastisk siden sin ankomst til Danmark og snittet 12.5 point, 5.2 assist og 2.7 rebounds pr. kamp i 21 kampe i denne sæson i den bedste danske basketball række. Antonio har leveret nogle fantastiske præstationer for kaninerne og har haft en kæmpe betydning for fynboernes resultater i denne sæson.

– Vi er meget glade og stolte af at kunne offentliggøre, at en af vores store profiler Antonio Porta har sat sin underskrift på en ny 1-årig kontrakt med Svendborg Rabbits, sådan skriver klubben på deres facebook side få minutter før kampen mellem Randers Cimbria.

Læs også: Olympisk bronzevinder fra Argentina til Svendborg

Annonce. Scroll for at læse videre.

Antonoi vandt olympisk bronze med Argentina tilbage i 2008 i Beijing, og kom til Svendborg efter at have løst sig fra sin kontrakt i Valladolid i den bedste spanske række ACB i november måned sidste år. Det var oprindeligt meningen at Porta ville indstille sin karriere efter denne sæson, men kaninerne har altså overbevist argentineren til at tage endnu en sæson.

– Det var ellers planen at Antonio ville indstille karrieren efter denne sæson og rejse hjem til Argentina, sammen med sin familie. Han har dog fundet spille glæden igen og familien Porta har tabt deres hjerte til Danmark og ikke mindst Svendborg – derfor vælger de som familie endnu et år i det sydfynske, afslutter klubben med at skrive på deres facebook side.

Kontraktforlængelsen er så sandeligt et kæmpe scoop for Svendborg Rabbits og ikke mindst for den danske liga, og det bliver utrolig spændende også at følge argentineren i den kommende sæson.

(Foto: Mikkel Thomasen)

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne