fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Stevnsgade har deres Supermen på plads

Lidt lusket kom det i dag frem at Stevnsgades Supermen har holdet på plads for den kommende sæson. Og den viser at det, som vi kunne berette om for en måneds tid siden, er lykkedes at hente SISU-pointguarden Mikael Vincents Nielsen. Det ser dermed endnu mere sort ud for Gentofte-klubben, som indtil nu kun har Frederik Rungby på plads.

Stevnsgade Supermen har derimod samlet et solidt mandskab, med flere tidligere ligaspillere. Ugis Promolds (guard) og spanieren Jonel Palou Visa (guard/forward), som også tidligere har optrådt for SISU. Mads Bloch (center), som tidligere har spillet for Bakken Bears, Team FOG Næstved og Svendborg Rabbits. Så er der shooting guarden Nicolas Christensen, som startede sin ligakarriere i BK Amager, og senere kom til Team FOG Næstved, som han i 2012 forlod sammen med centeren Rasmus Nørgaard, som også er at finde i Stevnsgade nu.

Derudover har man den tidligere Hørsholm-spillere, Ungaren David Balaton (forward), og den amerikanske profil fra sidste sæson, power forwarden Alonso Brooks. Derudover er der et overraskende comeback til basket-legenden Martin Hermansen, som nu har rundet de 40 år. Til slut bør den lille men springstærke guard, Andy James også nævnes. Selvom navnet klinger amerikansk, er han dansk statsborger.

Alt i alt har man kunnet holde på samme stamme som sikrede oprykningen, med et par nye ansigter.

Hele truppen ser ud som følger:

Andy James
Jonel Palou Visa
Alonzo Wayne Brooks
Ugis Promolds
Mads Bloch
David Balaton
Nicolas Christensen
Rasmus Vistesen Nørgaard
Sebastian Hansen
Tage Lihn Dembele
Boris Vukicevic
Martin Hermansen
Mikael Vincents Nielsen
Christian Bülow
Bashar Vincents Al-Saoudi
Ahmed Islam Ahmed

Foto: James Hjertholm

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Horsens IC

Efter et topunderholdende opgør mellem Randers Cimbria og Horsens IC, blev det spillerne fra Randers, som kunne trække bronzemedaljen over hovedet. Kampen sluttede 79-74...

Basketligaen

Svendborg Rabbits slap afsted med en sejr over Horsens IC, der gæstede svendborgenserne torsdag aften. De vandt kampen 80-77.

Basketligaen

Horsens IC meldte mandag ud, at de har forlænget aftalen med deres danske profil Frederik Rungby, der nu skal spille sin niende sæson i...

Bakken Bears

Bakken Bears bliver et dansk stortalent rigere, idet de tirsdag har offentliggjort 16-årige Frederik Drejer Erichsen som ny spiller.

Basketligaen

Efter et ophold i Tyskland er Frederik Rungby klar til sin ottende sæson som spiller for Horsens IC.

AKS Falcon

Årets finaleserie i Kvindebasketligaen står mellem AKS Falcon og SISU, der slog henholdsvis BMS Herlev og BK Amager ud.

AKS Falcon

SISU Basketball fik ikke et ben til jorden, da de på udebane søndag blev kørt over af de nykronede pokalmestre AKS Falcon med cifrene...

Nyhedsoversigt

Det står nu klart, at årets pokalfinale er mellem AKS Falcon og BMS Herlev. Sidstnævnte hold sikrede deres billet til pokalfinalen med en flot...