fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Spændingen tilbage på sporet i DM-finalen

Torsdag aften krydsede de to østjyske mandskaber, Bakken Bears og Horsens IC for fjerde gang klinger i årets DM-finaler, og det blev en intens en af slagsen.

Kampen blev indledt med præsentation af årets træner som kom fra Bakken Bears, nemlig Israel Martin, som under præsentation forsøgte med vilde fagter at gejle hjemmepublikummet godt op. Det forplantede sig gevaldigt i hallen og ikke mindst til spillerne.

Starten på kampen bød på et godt overtag til hjemmeholdet, som så ud til at være mere end klar. Forsvarsmæssigt var intensiteten høj, og i den anden ende så Darko Jukic endelig ud til at være klar på finalekamp. Han blev sit holds topscorer med 18 point.

Selvom hjemmeholdet fik en god start på kampen, så kom Horsens tilbage på sporet efter en timeout. Derfor kunne de gule gå til pause med en spinkel et points føring.

Efter pausen fik Bakken Bears fornyet energi og sad solidt på Horsens i begge ender af banen. Undervejs nåede forspringet op på 16 point, og det så umådeligt svært ud for Horsens. Ikke mindst fordi fejlende begyndte at ophobe sig hos Jyles Smith, Marquis addison, Nimrod Hilliard og Brian Fitzpatrick. Energien så ud til at have forladt de gulblusede i tredje periode, men kampen var slet ikke slut.

I sidste periode må Nimrod Hilliard have spist eller drukket noget power, for den lille pointguard var i den grad klar til at få sit hold tilbage i kampen. Et par flotte treer, og solidt forsvar sendte forspringet ned på 5 med få minutter igen. Hilliard som ellers havde været helten til slut, blev også skurken. Med knap et minuter tilbage, og nede med blot fire point, havde Horsens i den grad muligheden for at øge spændingen. Men Nimrod Hilliard mistede bolden i angrebet, og så kunne Carles Bivia øge forspringet til 7 point. Slutteligt nåede Gabriel Iffe Lundberg at pynte på resultatet med en buzzer treer til resultatet 80-76.

Nu er serien igen helt åben, og det lugter mere og mere af vi skal ud i en afgørende kamp syv. Næste kamp er på mandag i Forum Horsens.

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

Top fire begynder at være sikret for Horsens IC. De gulklædte snuppede endnu en sejr i slutspillet, da de onsdag aften slog BMS Herlev...

Bakken Bears

Team FOG Næstved besejrede Bakken Bears for anden gang i den igangværende sæson. Den her gang sluttede kampen 90-84 til Team FOG Næstved.

Bakken Bears

Bakken Bears er et skridt tættere på førstepladsen i Basketligaen, efter de torsdag aften slog Randers Cimbria med 83-71.

Basketligaen

Mandag aften vandt Jakob Hjorth sin første kamp som cheftræner for Horsens IC, da de slog Rabbits med 91-93 i Svendborg.

Basketligaen

14 dage efter fyringen i Horsens IC har Lukas Varga fundet sig et nyt job. Varga har landet et job i Estland, hvor han...