fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Skyler Bowlin har besluttet sig

Den amerikanske guard Skyler Bowlin, har været en af de bærende kræfter for Horsens IC i denne sæson sammen med den unge Darko Jukic, hvor holdet formåede at vinde bronzemedaljer efter en sejr over Randers Cimbria i kampen om tredjepladsen.

Læs også: Ny licens skal højne niveauet i dansk basketball

Skyler fortalte ved slutningen af sæsonen at han overvejede at blive i Horsens, men i dag kommer der dog nogle meget triste nyheder til den store fanskare i Jylland, der havde ønsket at beholde den fantastiske guard. Skyler Bowlin skriver her til eftermiddag på hans twitter profil at han desværre ikke vender tilbage til Danmark i den kommende sæson.

En time efter var den lynhurtige guard endnu engang ude med en ny tweet, hvor han fortæller om hvor meget han kommer til at savne holdet.

Skyler Bowlin har i 36 kampe i denne sæson snittet 19.6 point, 6.5 assist og 4.0 rebounds pr. kamp. Et stort tab for ligaen, og ikke mindst Horsens IC, der skal ud og finde en erstatning til den amerikaneren i den kommende sæson. Skyler fortsætter angiveligt karrieren i den østrigske bundesliga, hos den tidligere Bakken Bears coach, Phil Dejworek.

Et nyt spørgsmål rejser sig derfor i baggrunden om årets spiller Darko Jukic, måske også er på vej væk fra Horsens IC i den kommende sæson.

Læs også: Darko Jukic – Årets spiller i tal og fakta

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...