fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Skyler Bowlin har besluttet sig

Den amerikanske guard Skyler Bowlin, har været en af de bærende kræfter for Horsens IC i denne sæson sammen med den unge Darko Jukic, hvor holdet formåede at vinde bronzemedaljer efter en sejr over Randers Cimbria i kampen om tredjepladsen.

Læs også: Ny licens skal højne niveauet i dansk basketball

Skyler fortalte ved slutningen af sæsonen at han overvejede at blive i Horsens, men i dag kommer der dog nogle meget triste nyheder til den store fanskare i Jylland, der havde ønsket at beholde den fantastiske guard. Skyler Bowlin skriver her til eftermiddag på hans twitter profil at han desværre ikke vender tilbage til Danmark i den kommende sæson.

En time efter var den lynhurtige guard endnu engang ude med en ny tweet, hvor han fortæller om hvor meget han kommer til at savne holdet.

Skyler Bowlin har i 36 kampe i denne sæson snittet 19.6 point, 6.5 assist og 4.0 rebounds pr. kamp. Et stort tab for ligaen, og ikke mindst Horsens IC, der skal ud og finde en erstatning til den amerikaneren i den kommende sæson. Skyler fortsætter angiveligt karrieren i den østrigske bundesliga, hos den tidligere Bakken Bears coach, Phil Dejworek.

Et nyt spørgsmål rejser sig derfor i baggrunden om årets spiller Darko Jukic, måske også er på vej væk fra Horsens IC i den kommende sæson.

Læs også: Darko Jukic – Årets spiller i tal og fakta

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.