fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Skadet BK Amager-stjerne skal under kniven – amerikaner er færdig for sæsonen

BK Amager må undvære Tomas Bjarkason, som skal opereres i knæet og først er tilbage i det nye år, mens sæsonen er slut for amerikanske Jordan Naughton, der også er skadesramt.

Foto: fiba.basketball

BK Amager-profilen Tomas Bjarkason skal under kniven og forventes først tilbage i februar/marts næste år, mens amerikanske Jordan Naughton er færdig for sæsonen.

Det oplyste BK Amager på deres facebookside torsdag aften, da de offentliggjorde den nyeste tilføjelse til holdet.

Dansk-islandske Bjarkason, der skal opereres i knæet, startede sæson 2023/24 på stærk vis med to flotte præstationer mod Bears Academy og BMS Herlev. I sæsondebuten dominerede han med 19 point og 15 rebounds og viste, at han var i stand til at bygge videre på hans personligt flotte sæson 2022/23.

Landsholdet havde fået øje på Bjarkason

Bjarkason snittede 11,4 point, 7,7 rebounds og 2,9 assists for BK Amager i sidste sæson, og de gode præstationer havde fået ham på Danmarks landstræner Allan Foss´ radar.

Bjarkason blev udtaget til A-landsholdet i sommer og fik sin landsholdsdebut mod Schweiz, hvor han dog ikke fik åbnet sin pointkonto på landsholdet.

Det gjorde han til gengæld i den efterfølgende kamp mod Kosovo, hvor BK Amager-profilen sluttede med seks point og dertil fem rebounds.

Den 24-årige amagerkaner var således kommet op at snuse til det danske A-landshold, men landsholdsemnets udvikling bremses nu af en skadespause.

Mens Bjarkason er tilbage en gang i foråret, er sæsonen slut for BK Amagers Jordan Naughton. Hvilken skade der er tale om, oplyser klubben ikke, men Naughton, der har spillet flere sæsoner i klubben, må nu holde en lang skadespause.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

En gammel kending af Randers Cimbria vender tilbage. I dag har klubben offentliggjort, at de har hentet Bakary Camara tilbage.

Bears Academy

Holger Saugstrup Rasmussen tog et år ud kalenderne for at blive klogere på kroppen. Nu er han kommet tilbage til landets bedste række, hvor...

Holbæk-Stenhus

Rasmus Blak var en Holbæks helt store profiler i deres første sæson i Basketligaen. Efter en sæson for klubben i Basketligaen, skiftede han Danmark...

Basketligaen

Formstærke Horsens IC vandt deres ottende kamp i træk i Basketligaen, da de besejrede Bears Academy med 56-88.

Basketligaen

Det blev en Randers-sejr, da de havde besøg af BMS Herlev søndag eftermiddag. Kampen sluttede 86-76 til Randers Cimbria.

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte den ubesejrede stime i Basketligaen, da de søndag slog Team FOG Næstved med 98-77.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet to nye spillere. Den ene fik en god debut, da Svendborg Rabbits besejrede Bears Academy med 60-86.

Basketligaen

Et opgør med kamp til stregen udspillede sig torsdag aften i Holbæk Sportsby. Hjemmeholdet tog imod Værløse Blue Hawks i et opgør, som gæsterne...