fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BK Amager tilføjer amerikansk forward til holdkortet

Et skadespræget BK Amager mandskab er blevet en mand rigere. Amerikanske Andrew Sims er ny i Amager-trøjen.

Foto: Robert Dines Rasch

Skader på nøglespillere har gjort, at BK Amager har måtte finde forstærkning udefra. Valget faldt på den amerikanske forward, Andrew Sims, som kommer til Danmark efter et kort ophold i Sverige, hvor han spillede for samme klub som den tidligere Horsens ICs spiller Christian Keeling.

Det blev dog kun til fire kampe for Köping Stars, hvor han snittede 12,0 point, 3,8 rebounds og 1,5 assists per kamp for dem. Inden han rykkede til Sverige spillede han college for Stonehill Skyhawks. Der havde Sims nogle rigtig flotte statistikker på de 30 kampe, han nåede at spille i sæsonen. Der snittede han 15,2 point, 4,5 rebounds og 1,7 assists per kamp.

Skadespræget

I facebookopslaget, hvor BK Amager præsentere deres nye spiller, kommer de også med en opdatering på deres skadet profiler. Den helt store profil, Tomas Alti Bjarkason, forventes tilbage i løbet af foråret. Og Jordan Naughton er også hårdt ramt af en skade, der holder ham ude i resten af denne Basketligaen-sæsonen.

 

 

 

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

En gammel kending af Randers Cimbria vender tilbage. I dag har klubben offentliggjort, at de har hentet Bakary Camara tilbage.

Bears Academy

Holger Saugstrup Rasmussen tog et år ud kalenderne for at blive klogere på kroppen. Nu er han kommet tilbage til landets bedste række, hvor...

Holbæk-Stenhus

Rasmus Blak var en Holbæks helt store profiler i deres første sæson i Basketligaen. Efter en sæson for klubben i Basketligaen, skiftede han Danmark...

Basketligaen

Formstærke Horsens IC vandt deres ottende kamp i træk i Basketligaen, da de besejrede Bears Academy med 56-88.

Basketligaen

Det blev en Randers-sejr, da de havde besøg af BMS Herlev søndag eftermiddag. Kampen sluttede 86-76 til Randers Cimbria.

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte den ubesejrede stime i Basketligaen, da de søndag slog Team FOG Næstved med 98-77.

Basketligaen

BK Amager må undvære Tomas Bjarkason, som skal opereres i knæet og først er tilbage i det nye år, mens sæsonen er slut for...

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet to nye spillere. Den ene fik en god debut, da Svendborg Rabbits besejrede Bears Academy med 60-86.