fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

SISU henter center fra NCAA, og forlænger med Mighty M’s trioen

SISU har netop hentet den første spiller der skal styrke Almir Zecos trup i den kommende sæson. Der er tale om den 211 cm høje Zach Moritz fra Boise State University i NCAA D1, der oprindeligt kommer fra Vancouver, Washington.

Københavnerne savnede i forrige sæson en stor center der kunne supplere under kurven idet Jenar Harrison pådrog sig en skade, og var ude i næsten halvdelen af sæsonen. Zach skulle derfor ifølge træner Almir være lige det man har ledt efter, og en god erstatning til Jenar Harrison i den kommende sæson.

Zach Moritz er en spiller med vision for spillet, styrke, et godt skud og en god bevægelighed på trods af sine 2 meter og 11 cm. Udover at have spillet i Boise State har Zach også erfaring fra Europa, nærmere sagt den spanske Grupo INEC Zamora fra den spanske EBA-liga. Derved vil det ikke være alt for nyt for den høje amerikaner endnu engang at optræde for et europæisk hold, og ikke mindst at tilpasse sig den europæiske stil. Klik her for at se stats for Zach Moritz.

SISU mister en, og forlænger med tre

Holdet må desværre sige farvel og på forhåbentligt gensyn til David Harder der skal på studieophold i Canada. Derimod fortsætter holdets tre vigtige spillere fra sidste sæson nemlig trioen Mickey Dennis, Mikael Vincents Nielsen og Mike Flowers, der er alle at finde på holdkortet igen i næste sæson.

Masser af unge spillere tilbage til SISU

Det forventes derudover at følgende ungdomsspillere vender tilbage til klubben i den kommende sæson: Mathias Glahn, Ugis Promolds, Oskar Bonde, Yaw Gyamfi, Kasper Nielsen, Frederik Ilsby, Felix Monberg, Jonas Madsen og Andreas Meyer – og endelig er håbet hos københavnerne, at Morten Lisby og Rasmus Wurr vil være klar igen efter at have gået glip af sidste sæson med skader. Det samme gælder for Nikolaj Allermann.

Highlights med Zach Moritz:

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort