fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

SISU har holdet på plads

Fullcourt erfarer i denne uge at SISU er næsten ved at være helt klar til den kommende sæson, med minimale ændringer på spillerfronten. Alle spillere skulle næsten være på plads, hvor det eneste spørgsmål, der er uløst er om de nuværende amerikanere forlænger, eller bliver udskiftet.

I følge vores oplysninger fortsætter Mickey Dennis, Mikael Vincents Nielsen, Mike Flowers, David Harder, Ugis Promolds, Philip Bo, Rokas Garlauskas, Mathias Glahn og de resterende unge spillere for SISU i den kommende sæson. Intet er dog endnu officielt, men det forventes at klubben snarest vil melde dette ud.

Læs også: Demetrius Phillips, SISU og Falcon er interessante

Klubben skal nu til at finde ud af om man gerne vil have deres forward Damon Mardell Smith samt centeren Zach Moritz tilbage i klubben i den kommende sæson, eller man skal satse på andre spillere. Ligeledes har Joe Benjamin været på tale eftersom han ikke fortsætter for Team FOG Næstved.

SISU sluttede af på en fjerde plads i grundspillet sidste år, hvor de efterfølgende blev slået ud af slutspillet i kvartfinalen af Randers Cimbria. Med samme holdopstilling som sidste år, må man i den grad gå ud fra at SISU har et godt udgangspunkt til den kommende sæson, idet man kan arbejde videre med den kontinuitet, der efterhånden er blevet opbygget i Gentofte klubben. Det bliver derfor meget spændende at se hvad holdet kan præstere i den kommende sæson.

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Der er udskiftning i truppen i Svendborg. Farvel til en amerikaner og goddag til en ny.

Basketligaen

Team FOG Næstved generobrede førstepladsen i Basketligaen, da de onsdag aften slog Værløse Blue Hawks med 88-109.

Basketligaen

Der var fuld valuta for pengene, da BMS Herlev onsdag slog Bears Academy med 84-72 på hjemmebane. Herlev er dermed ubesejret i de seneste...

Basketligaen

Svendborg Rabbits lignede et tophold i hopla, da de onsdag aften udspillede BK Amager med cifrene 110-65 hjemme i Kaninhulen.

Bakken Bears

De forsvarende danske mestre, Bakken Bears, har indstillet samarbejdet med Kylor Kelley, der kom til klubben i slut august.

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.