fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

SISU har fundet deres nye amerikaner

SISU var tidligere på måneden nødsaget til at fritstille deres amerikanske center Zach Moritz på grund af en længerevarende skade. Nu har klubben en erstatningen på plads.

Zach Moritz - Foto: James Hjertholm

Zach Moritz pådrog sig en slem skade, som ville holde ham ude i det meste af sæsonen. En skade der i første omgang blev fejlvurderet, idet den var værre end først antaget. Derfor blev klubben og spilleren enige om at ophæve kontrakten da han ikke længere havde mulighed for at hjælpe klubben.

Læs også: SISU’s amerikanske center, Zach Moritz, rejser hjem

Nu er SISU dog klag med en erstatning til Zach. Der er tale om Chris Matagrano der har en fortid hos University of New Hampshire (NCAA1) eller bare New Hampshire Wildcats.

Chris Matagrano er 207 cm høj og spiller både center og forward positionerne. I 29 kampe i sidste sæson snittede Chirs Matagrano 5.4 point, 3.1 rebounds og 0.7 assist pr. kamp for New Hampshire.

På trods af at SISU allerede har fundet en erstatning, venter der nu en lang måned før spilleren kan løbe på banen og hjælpe holdet. Et stort minus for københavnerne der har et meget svært program, hvor de blandt andet skal op imod Bakken Bears, Horsens IC og Team FOG Næstved.

Almir Zeco er desuden meget tilfreds med den erstatning klubben har fundet for Zach Moritz.

– Med Chris Matagrano på holdet skal vi ikke ændre vores offensive taktik særlig meget, da han passer godt ind i den måde, vi spiller på i år. Jeg var ked af at sige farvel til Zach, men hans helbred er det vigtigste, så der var desværre ikke noget at gøre, og jeg ønsker ham alt det bedste for fremtiden.

Vi går nogle svære uger i møde i de næste kampe, da vi skal spille mod hold med stærke spillere under kurven, nemlig Team FOG Næstved, Horsens IC og Bakkens Bears, men jeg er fortrøstningsfuld og tror på, at Philip Bo, Joe Benjamin og unge Asger Hjorth kan løfte opgaven for os. Men selvfølgelig bliver vi nødt til at ændre vort defensive koncept i disse kampe, udtaler Almir Zeco i pressemeddelelsen.

(Artikel Foto: Youtube Screenshot)
(Tekst Foto: James Hjertholm)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...