Sebastian Åris efter sejr: “Det er noget specielt at slå bakken.”

Sebastian Åris havde et par kommentarer i forbindelse med Svendborg Rabbits sejr over Bakken Bears i onsdags.
Sebastian Åris - Svendborg Rabbits
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Som man kunne læse på siden den anden dag, slog Svendborg Rabbits Bakken Bears for første gang siden 2015 i et vanvittigt drama.

Kampens mest scorende spiller var Sebastian Åris fra Svendborg Rabbits, som sluttede kampen med 24 point. Det var ikke kun en særlig aften for Svendborg Rabbits, men også for Åris, der slog sin klub for første gang, siden han kom til Svendborg for et par år tilbage.

“Det var mega fedt. Det er jo et vildt godt hold, så det giver bestemt selvtillid at få sådan et ‘W’,” fortæller Sebastian Åris til fullcourt i forbindelse med kampen og uddyber. “Alle sejre er vigtige, men det er noget specielt at slå Bakken.”

Sebastian Åris er godt tilfreds med sin egen præstation, men som den profesionelle sportsmand, han er, kan han ikke lade være med at kigge indad.

“Jeg synes, jeg spillede en fin kamp, men jeg skal lade være med at brænde straffe. Jeg er dog glad for, at min aggresivitet kunne hjælpe holdet til sejr.”

Han mener samtidig, at det var en samlet holdsejr, og at vejen til sejren skal findes i kollektivet.

“Alle på holdet var klar til at spille, følge game-planen, og de bidrog, når de trådte på banen.” siger Sebastian Åris. ”

Afslutningsvist spurgte vi ham, om han troede på, at de (Svendborg Rabbits) kan nå andenpladsen i Basketligaen. Til det havde han et meget kort og kontant svar. “Jeg tror på det, men det betyder, at alle skal være ‘locked in’ de sidste fire kampe.”

Udover Bakken Bears, som er stukket af, er intet afgjort i toppen af Basketligaen, og det bliver spændende at følge med i, hvordan det kommer til at gå de næste uger, inden holdene rammer slutspillet.

Se andre spændende artikler