fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Randers slår TheView ud af pokalturneringen

Randers Cimbria er videre i pokalturneringen efter en sejr på 96-107 over theView Copenhagen.

Jonathan Klussmann i aktion for Randers Cimbria
Foto: Sam´s Photos

På Nørrebro tog TheView Copenhagen lørdag eftermiddag imod Randers Cimbria i den anden kvartfinale af pokalturneringen. Her blev det enden for københavnerne, da jyderne tog sejren. Randers Cimbria vandt med 96-107

TheView kunne byde Hannibal Salomon og Laurits Halsted velkommen tilbage, efter de begge har været ude med skader.

Fart over feltet

Kampens første halvleg startede ud i et højt kontrolleret tempo fra begge hold. Randers udviste styrke i deres angreb ved at være gode til at finde hinanden og få svunget bolden rundt. Derudover var de også varme fra distancen, hvilket var med til at give dem en flot føring.

TheView Copenhagen leverede et flot og aggressivt forsvar, som både indebar fuldbane pres og double team´s, hvilket man også så i deres seneste kamp mod Svendborg Rabbits. De mistede dog momentum i deres angreb i løbet af anden periode, som medførte, at de havde svært ved at score på deres chancer.

Det høje tempo i kontrol havde gennem anden periode ændret sig til at være en anelse ukontrolleret, hvilket betød en del turnovers for begge hold. I slutningen af første halvleg fandt københavnerne alligevel det gode forsvar frem fra tidligere i kampen. De to hold kunne derfor gå til pause med en stilling på 43-59 til Randers, der var komfortabelt i front.

Cimbria er klar til semifinalen

Anden halvleg startede med et ni-points run til Randers, og hjemmeholdet kæmpede med at følge efter de kronjyske gæster i tredje periode. Trods aggressivitet i deres angreb, havde københavnerne stadig svært ved at score på deres chancer.

Modsat udviste Randers koncentrerede angreb med forsat gode skud, der havde skabt en distance til hjemmeholdet på 25 point efter tredje periode.

Selvom Randers i fjerde og sidste periode fortsat var hurtige op ad banen med gode, energiske drives til kurven fik hjemmeholdet også deres momentum tilbage i både angreb og forsvar. Deres scoringsprocent var klart den bedste denne periode. De scorede sammenlagt 40 point, men kunne ikke nå at indhente Randers’ føring. Udeholdet kunne derfor afslutte kampen med en stilling på 96-107.

Stor forskel på scoringsprocenten blev en afgørende faktor

Det der blev afgørende i kvartfinalebraget i Nørrebrohallen var uden tvivl forskellen på de to holds scoringsprocent. Det var en gennemgående flot kamp fra begge mandskaber. Randers viste en fin stabilitet hele kampen igennem, hvorimod theView Copenhagen momentvis faldt i tempo. Københavnerne endte med et nederlag på 11 point, men efter at have været bagud med næsten 30 point, viste de, at de godt kan spille op med de større hold i ligaen.

I lørdagens opgør bør theView Copenhagen´s Zeke Moore nævnes. Han blev kampens topscorer med 25 point. Samtidig var han en elementær vigtig spiller for hjemmeholdet. Han udviste et flot overblik og så gode muligheder for assists. Derudover endte spanske Andy Ramirez med 21 point.

For Randers blev det Jonathan Klussmann, der med 19 point blev holdets topscorer. Randers havde derudover seks spillere med over ti point: Klussmann (19), Randolph (16), Bynum (15), Nielsen (14), Crawford og Eleraky begge med 11 point.

I semifinalen skal Randers Cimbria enten møde Svendborg Rabbits eller Værløse Blue Hawks.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Horsens IC hentede søndag en sejr på en utrolig scoring af amerikanske Andy Cleaves. HIC vandt mod Værløse Blue Hawks med 95-92.

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte lørdag den ubesejrede stime i Basketligaen med en overbevisende sejr mod Team FOG Næstved.

Basketligaen

Der var lagt op til en yderst spændende kamp i Nørrebrohallen lørdag eftermiddag, da theView Copenhagen tog imod Bears Academy. Det stod hurtigt klart,...

Basketligaen

Med en pligtsejr over BMS Herlev, kan Randers Cimbria nu snuse til Team FOG Næstved, som lige nu ligger på tredjepladsen. Randers Cimbria vandt...

Basketligaen

Gage Davis, der i sidste sæson spillede for Horsens IC, har fundet sig en ny arbejdsgiver i Italien. Amerikaneren har skrevet under med Pistoia,...

Basketligaen

Værløse Blue Hawks revancherede sig, da de torsdag aften fik besøg af BMS Herlev. Hawks vandt med 103-87.

Bakken Bears

Er du i tvivl om, hvem der er semifinaleklar? Find ud af det lige her.

Basketligaen

Team FOG Næstved havde indtil i dag to ledige pladser på deres holdkort, men den ene af de pladser er nu blevet besat. Næstved...