Randers holder på to store profiler

Foto: Sam's Photos
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

I går offentliggjorde Randers Cimbria, at de har hentet det store danske talent Jonathan Klussman til klubben. I dag kunne kronjyderne komme med endnu en positiv nyhed for den kommende sæsons trup. I en pressemeddelse på deres Facebookside, har de onsdag middag offentliggjort, at de har forlænget med Brantley Bynum og fyrtårnet Reginald Kisoonlal for endnu en sæson.

Således bliver det Bynum’s fjerde sæson i det kronjydske og Kissoonlal’s anden sæson i Cimbria-trøjen.

Der hersker ingen tvivl om, at dette er enormt vigtigt for truppen. Da det er to store profiler, er det væsentligt med disse spillere, som kender klubben og trænerens taktik.

Sidste sæson snittede Kissoonlal 10,7 point og 5,1 rebounds, og han var en vigtig spiller i feltet, da han med sine imponerede 211 centimeter er modbydelig at stå overfor som modstander.

Bynum endte sidste sæson med 14 point og 5,5 rebounds i snit, og han er en habil spiller, som er solid i begge ender af banen.

Afslutningsvis afslørede Randers Cimbria desuden, at der er en ny spiller på vej. En dansk spiller, som de seneste sæsoner har spillet i Spanien. Hvem der er tale om er endnu uvist.

Se andre spændende artikler