fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Randers henter dansk stortalent

Foto: 1st Down Photo

Randers Cimbria har skrevet under med Jonathan Klussmann, der er en af Basketligaens største talenter. Det skrev klubben i går på deres facebookside.

Klussmann er de sidste to år blev kåret til Årets Unge Spiller her på Fullcourt, og han har de to seneste sæsoner scoret over 17 point i snit for BK Amager. Det har gjort 18-årige Klussmann til en af de mest scorende spillere i ligaen overhovedet de seneste år.

Kontrakten mellem Cimbria og Klussmann er lavet som en såkaldt 1+1 aftale, hvor det andet år ikke er garanteret. Randers skriver desuden, at de håber på, at Klussmann kan udvikle sig til at blive en af holdets bærende spillere.

Klubben skriver også, at de vil offentliggøre flere nye spillere og forlængelser i løbet af denne uge.

Jeg er Fullcourts chefredaktør. Jeg har det overordnet ansvar for sidens indhold, og jeg brænder for alt basketball, hvor jeg bidrager til både NBA- og Basketligadelen af siden.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Team FOG Næstved har her til aften præsenteret deres nye point guard. Ian Dubose skal spille for det sydsjællandske mandskab den kommende sæson.

Basketligaen

Den amerikanske center, James "Jimbo" Lull, er ny center i Team FOG Næstved. Han bliver også den første amerikaner på Næstveds holdkort til den...

Basketligaen

Næstved fans kan huske ham, og måske er der andre fans af Basketligaen, hvor der ringer en lille klokke, når navnet Kentwan Smith bliver...

Basketligaen

Horsens IC har tilføjet den amerikanske point guard Chris Lykes til truppen.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet Tyrell Kirk til klubben og udstyret amerikaneren med en to-årig aftale.

Basketligaen

Den svenske guard, Jordan Lou, er ny Team FOG Næstved spiller. Lou, som i sidste sæson spillede for BMS Herlev, skal prøve kræfter med...

Basketligaen

Den tidligere Horsens IC-profil Khalil Ahmad er blevet kåret som Most Valuable Player i den bedste canadiske række, CEBL.

Basketligaen

Efter fem sæsoner væk fra Horsens IC, vender Esben Reinholt nu snuden hjemad til HIC, hvor han spillede i sin barndom, og senest for...