fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Randers Cimbria udspillede BMS Herlev

Randers Cimbria dominerede, da BMS Herlev lørdag var på besøg i Arena Randers. Kronjyderne viste sine kvaliteter i begge ender og sejrede med 88-52.

Foto: Thorfoto - Mads Thor Knudsen

BMS Herlev fik ikke et ben til jorden, da de lørdag eftermiddag fik bøllebank af et veloplagt Randers Cimbria-mandskab.

Kampen var sat til at blive skudt igang kl. 15:00 i Arena Randers, men på vejen fra Herlev brød udeholdets bus sammen, så opgøret blev udskudt med en halv times tid.

Men BMS Herlev kom frem til deres destination og var klar til at prøve på at lave en overraskelse mod det stærke Randers-hold, men det blev en kamp til glemmebogen for Herlevtiterne, der tabte med 88-52.

Kronjyderne kom bragende ud til top seks-opgøret og bragte sig foran med 10-0 i løbet af de første fem minutter. Randers Cimbria-defensiven stod eksemplarisk fra kampen indledning, hvor BMS Herlev havde umådeligt svært med at komme på tavlen. Randers-defensiven fra kampens start viste, hvorfor Randers Cimbria er et af de bedste forsvarshold i Basketligaen.

Randers Cimbria får i gennemsnit scoret 76,1 point imod sig, hvilket i skrivende stund svarer til det bedste forsvarshold i ligaen. Bakken Bears ånder dem dog i nakken med et snit på 76,2 point.

Fem minutter og 20 sekunder skulle der gå, før BMS Herlev fik åbnet sin scoringskonto. Det fik de, da profilen Marqus Marion ramte et straffekast til stillingen 10-1.

Marqus Marion valgte tidligere på ugen det college-hold, han efter sommerferien skal spille for. Det kan du læse mere om her

BMS Herlev uden chance

Randers Cimbria fik lynhurtigt etableret et komfortabelt forspring, og det forspring holdt hele vejen hjem.  Efter første periode var Randers´ føring på ni point, hvilket må siges at være acceptabelt for BMS Herlev taget den ringe start i betragtning.

Det blev dog meget af det samme i anden periode, hvor Randers Cimbria helt og holdent stak af fra sin modstander. I pausen var BMS bagud med 49-24.

Randers fortsatte med at dominere i anden halvleg og vandt således kampen med cifrene 88-52.

Den danske landsholdsspiller Jonathan Klussmann var kampens topscorer med 16 point tæt efterfulgt af Herlevs August Haas med 15 point.

Marqus Marion spillede ikke sin bedste kamp og sluttede med seks point og en enkelt rebound i 17 minutter på banen.

Brandon Norfleet leverede 13 point, fem rebounds, otte assists og fire steals.

Mandag skal Randers Cimbria igen i aktion, når Bakken Bears kommer forbi Arena Randers til et sandt topopgør i Basketligaen. Der er meldt udsolgt til kampen, så der er lagt op til et kæmpe brag i det østjyske.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Basketligaen

Kampen om placeringerne i top seks er blevet afgjort. Det blev Værløse Blue Hawks, der sikrede den sidste plads. Det gjorde de efter sejren...

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.

Basketligaen

Der var ingen slinger i valsen, da Værløse Blue Hawks trådte et skridt nemmere pladsen i Playoff A. De besejrede Holbæk-Stenhus med 99-80.

Basketligaen

Intet er afgjort endnu. Værløses flotte sejr over Randers har gjort, at både BC Copenhagen og Værløse kan tage pladsen i PLAYOFF A. Læs...

Basketligaen

To af landets basketballhold fra Københavns-området mødte hinanden lørdag eftermiddag. BC Copenhagen mødte BK Amager i kamp, hvor BC løb med sejren. Kampen sluttede...

Basketligaen

Bakken Bears havde Randers Cimbria i sækken i anden halvleg, da de to hold mødtes fredag, og særligt tredje periode var yderst begivenhedsrig med...

Basketligaen

Topopgøret mellem Horsens IC og Team FOG Næstved blev en intens kamp, hvor begge hold havde op- og nedture. Det endte med en sejr...