fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Randers Cimbria tæskede Copenhagen i Nørrebrohallen

Randers Cimbria udspillede torsdag aften BC Copenhagen, da det kronjyske mandskab gæstede Nørrebrohallen. Randers Cimbria vandt kampen med 67-98.

Foto: Thorfoto - Mads Thor Knudsen

Randers Cimbria har ambitioner om at spille med om en semifinaleplads i Basketligaen, og noget tyder på, at kronjyderne har noget at have det i.Torsdag vandt Randers Cimbria for ottende gang i denne sæson. Hidtil er det blot blevet til to nederlag.

Randers Cimbria var torsdag aften på besøg i Nørrebrohallen, hvor der blev uddelt bøllebank til BC Copenhagen. Randrusianerne var altdominerende og vandt opgøret med cifrene 67-98.

BC Copenhagen har gang i en lidt undervældende sæson, der har budt på tre sejre i 11 kampe. Københavnerne imponerede i sidste sæson og tog flere overraskende sejre, men i denne sæson ser det ud til, at de mangler nogle brikker, før de kan leve op til deres potentiale.

Udeholdet kom ud til kampen som lyn og torden og spillede på et højt tempo. Lynhurtigt fik Randers sat sig på kampen og opbygget noget momentum. Efter ti minutter var Cimbria allerede foran med 9-23. Randers var kommet suverænt fra land, mens Copenhagen endnu manglede at komme igang.

Randers var altså overbevisende i front på vej ind til anden periode. BC Copenhagen havde fået en dårlig start på kampen, men de næste ti minutter hjalp heller ikke på københavnernes udgangspunkt – tværtimod blev det faktisk bare værre. Randers Cimbria fortsatte med at presse på, alt imens hjemmeholdet ikke kunne få stoppet blødningen.

I pausen var gæsterne foran med 23-46.

Randers Cimbria fortsatte sin dominans i anden halvleg, der var uden spænding. BC Copenhagen, med hjemmepublikummet i ryggen, prøvede på at levere det store comeback, men det lykkedes aldrig for Copenhagen, der ikke har fået det til at spille i denne sæson.

BC Copenhagen tabte med 67-98.

Kampens topscorer var Josh Fortune med 22 point. Brandon Norfleet scorede 20 point og krydrede sin præstation med otte assists. Jonathan Klussmann lavede 17 point.

Andrew Ramírez leverede 14 point og syv assists for hjemmeholdet. Durell Vinson imponerende som så mange gange før i denne sæson og noterede sig for 11 point og 17 rebounds.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BC Copenhagen oplyser i et opslag på Facebook, at de har valgt at suspendere den 38-årige amerikaner Durell Vinson.

Basketligaen

I mandagens første opgør i Basketligaens Playoff-A gruppe tog Randers Cimbria i mod Team FOG Næstved. Det skulle vise sig at blive svært for...

Basketligaen

Med en sejr mod Værløse Blue Hawks lægger Randers Cimbria pres på Svendborg Rabbits, der fredag skal møde Horsens IC. Randers besejrede torsdag aften...

Basketligaen

BK Amagers Andrew Sims var flyvende med 28 point, men en stor fjerde periode sikrede BC Copenhagen en smal sejr på 88-83.

Basketligaen

Op mod 2,500 var til basketball, da Randers Cimbria i sidste uge slog dørene op til kampen mod Bakken Bears, og den nye tilskuerrekord...

Basketligaen

Randers Cimbria var lige ved at smide sejren på gulvet mod Svendborg Rabbits, men sluttede kampen godt af og sejrede med 83-91 på udebane....

Basketligaen

Værløse Blue Hawks var lige ved at snuppe sejren, da de torsdag mødte Randers Cimbria på udebane, men kronjyderne viste klassen i anden halvleg...

Basketligaen

BC Copenhagen er tæt på at cementere førstepladsen i Playoff B, efter de torsdag besejrede Holbæk-Stenhus.