fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Randers Cimbria tæskede Copenhagen i Nørrebrohallen

Randers Cimbria udspillede torsdag aften BC Copenhagen, da det kronjyske mandskab gæstede Nørrebrohallen. Randers Cimbria vandt kampen med 67-98.

Foto: Thorfoto - Mads Thor Knudsen

Randers Cimbria har ambitioner om at spille med om en semifinaleplads i Basketligaen, og noget tyder på, at kronjyderne har noget at have det i.Torsdag vandt Randers Cimbria for ottende gang i denne sæson. Hidtil er det blot blevet til to nederlag.

Randers Cimbria var torsdag aften på besøg i Nørrebrohallen, hvor der blev uddelt bøllebank til BC Copenhagen. Randrusianerne var altdominerende og vandt opgøret med cifrene 67-98.

BC Copenhagen har gang i en lidt undervældende sæson, der har budt på tre sejre i 11 kampe. Københavnerne imponerede i sidste sæson og tog flere overraskende sejre, men i denne sæson ser det ud til, at de mangler nogle brikker, før de kan leve op til deres potentiale.

Udeholdet kom ud til kampen som lyn og torden og spillede på et højt tempo. Lynhurtigt fik Randers sat sig på kampen og opbygget noget momentum. Efter ti minutter var Cimbria allerede foran med 9-23. Randers var kommet suverænt fra land, mens Copenhagen endnu manglede at komme igang.

Randers var altså overbevisende i front på vej ind til anden periode. BC Copenhagen havde fået en dårlig start på kampen, men de næste ti minutter hjalp heller ikke på københavnernes udgangspunkt – tværtimod blev det faktisk bare værre. Randers Cimbria fortsatte med at presse på, alt imens hjemmeholdet ikke kunne få stoppet blødningen.

I pausen var gæsterne foran med 23-46.

Randers Cimbria fortsatte sin dominans i anden halvleg, der var uden spænding. BC Copenhagen, med hjemmepublikummet i ryggen, prøvede på at levere det store comeback, men det lykkedes aldrig for Copenhagen, der ikke har fået det til at spille i denne sæson.

BC Copenhagen tabte med 67-98.

Kampens topscorer var Josh Fortune med 22 point. Brandon Norfleet scorede 20 point og krydrede sin præstation med otte assists. Jonathan Klussmann lavede 17 point.

Andrew Ramírez leverede 14 point og syv assists for hjemmeholdet. Durell Vinson imponerende som så mange gange før i denne sæson og noterede sig for 11 point og 17 rebounds.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Stilling Basketligaen

# Hold KS P
1 Bakken Bears 17 28
2 Team FOG Naestved 18 28
3 Randers 17 28
4 Horsens 18 28
5 Herlev Wolfpack 18 22
6 Svendborg 18 18
7 Bears Academy 19 14
8 Copenhagen 19 12
9 Vaerlose 18 10
10 Amager 18 8
11 Holbaek 18 2

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Randers Cimbria er klar til pokalfinalen efter de lørdag slukkede Team FOG Næstveds pokaldrømme, og holdets cheftræner, Jimmy Moore, ser frem til den kommende...

Nyhedsoversigt

Randers Cimbria spillede sig lørdag aften i pokalfinalen, da de vandt på udebane mod Team FOG Næstved med 91-85.

Basketligaen

BC Copenhagen tog fredag sæsonens sjette sejr, da Bears Academy blev besejret med 75-68.

Basketligaen

BMS Herlev udnyttede hjemmebanefordelen og vandt dagens kamp mod BC Copenhagen

Bakken Bears

Svendborg Rabbits, Randers Cimbria, Bakken Bears og Team FOG Næstved bookede de fire billetter til årets semifinaler i pokalturneringen. Få et overblik over de...

Basketligaen

Der der skulle et stort comeback til, men det blev en utrolig tæt affære i Søndersøhallen onsdag aften

Basketligaen

Randers Cimbria sejrede sikkert, da de fredag aften var i Aarhus for at møde Bears Academy. Det unge akademihold blev besejret med 71-90.

Basketligaen

Det var tæt , men BC Copenhagen gjorde hvad de skulle, da de på hjemmebane overvandt Holbæk-Stenhus