Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Randers Cimbria tæskede Copenhagen i Nørrebrohallen

Randers Cimbria udspillede torsdag aften BC Copenhagen, da det kronjyske mandskab gæstede Nørrebrohallen. Randers Cimbria vandt kampen med 67-98.

Randers Cimbria har ambitioner om at spille med om en semifinaleplads i Basketligaen, og noget tyder på, at kronjyderne har noget at have det i.Torsdag vandt Randers Cimbria for ottende gang i denne sæson. Hidtil er det blot blevet til to nederlag.

Randers Cimbria var torsdag aften på besøg i Nørrebrohallen, hvor der blev uddelt bøllebank til BC Copenhagen. Randrusianerne var altdominerende og vandt opgøret med cifrene 67-98.

BC Copenhagen har gang i en lidt undervældende sæson, der har budt på tre sejre i 11 kampe. Københavnerne imponerede i sidste sæson og tog flere overraskende sejre, men i denne sæson ser det ud til, at de mangler nogle brikker, før de kan leve op til deres potentiale.

Udeholdet kom ud til kampen som lyn og torden og spillede på et højt tempo. Lynhurtigt fik Randers sat sig på kampen og opbygget noget momentum. Efter ti minutter var Cimbria allerede foran med 9-23. Randers var kommet suverænt fra land, mens Copenhagen endnu manglede at komme igang.

Randers var altså overbevisende i front på vej ind til anden periode. BC Copenhagen havde fået en dårlig start på kampen, men de næste ti minutter hjalp heller ikke på københavnernes udgangspunkt – tværtimod blev det faktisk bare værre. Randers Cimbria fortsatte med at presse på, alt imens hjemmeholdet ikke kunne få stoppet blødningen.

I pausen var gæsterne foran med 23-46.

Randers Cimbria fortsatte sin dominans i anden halvleg, der var uden spænding. BC Copenhagen, med hjemmepublikummet i ryggen, prøvede på at levere det store comeback, men det lykkedes aldrig for Copenhagen, der ikke har fået det til at spille i denne sæson.

BC Copenhagen tabte med 67-98.

Kampens topscorer var Josh Fortune med 22 point. Brandon Norfleet scorede 20 point og krydrede sin præstation med otte assists. Jonathan Klussmann lavede 17 point.

Andrew Ramírez leverede 14 point og syv assists for hjemmeholdet. Durell Vinson imponerende som så mange gange før i denne sæson og noterede sig for 11 point og 17 rebounds.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Sharif Barfi og Randers Cimbria har forlænget samarbejdet, så det nu løber frem til næste sommer.

Randers Cimbria har forlænget aftalen med Gustav Rønneholt med endnu en sæson.

Morten Bülow skifter efter to sæsoner hos Randers Cimbria til Island, hvor han har landet en aftale med Thor Thorlakshofn.

Det 18-årige talent Willas Møller er klar til sin anden sæson i Basketligaen, meddeler BC Copenhagen.

BC Copenhagen har skrevet kontrakt med den tårnhøje australier Nathan Pond, der er klar til sin første sæson som professionel basketballspiller i Europa.

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Randers Cimbria har meddelt, at de har forlænget kontrakten med den alsidige forward Bakary Camara.