fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Randers Cimbria-stjerne tiltrækker opmærksomhed fra NBA

Randers Cimbrias Reginald Kissoonlal er efter en sæson, der gav ham næstflest stemmer til MVP-prisen til årets Fullcourt Awards, inviteret til træning hos NBA-holdet Golden State Warriors.

Foto: Matthias Storgaard - Stuntdouble Media

Reginald Kissoonlal er efter en flot sæson hos Randers Cimbria endt på Golden State Warriors´ radar.

Kissoonlal, der har spillet de forgangne to sæsoner for det kronjyske mandskab, er i disse dage til San Francisco-holdets Free Agent Mini Camp, som er en camp, hvor nogle få inviterede spillere får mulighed for at vise sig frem i håbet om en plads Warriors´Summer League-hold, G-League eller måske endda en kontrakt hos NBA-holdet.

Den tårnhøje jamaicaner har altså med sine mange flotte præstationer i Basketligaen formået at tiltrække opmærksomhed fra verdens bedste basketballliga, hvilket atter viser hvilket udstillingsvindue den danske liga er blevet til.

Skulle Kissoonlal spille sig til en kontrakt på et NBA-hold, ville det ikke være første gang, at en spiller ville gå direkte fra Basketligaen til NBA. Den 23. oktober 2018 fik den tidligere Bakken Bears-spiller DeVaughn Akoon-Purcell debut for Denver Nuggets i NBA.

Akoon-Purcell havde efter en succesfuld sæson i Aarhus landet en plads på Denver-holdets Summer League-hold, og Bakken-spilleren fortsatte det fornuftige spil, hvilket rystede en two-way kontrakt af sig. Dermed tog Akoon-Purcell skridtet fra Smilets By og Basketligaen til Denver og NBA.

Om Kissoonlal følger i fodsporene på DeVaughn Akoon-Purcell og ender i NBA må tiden vise.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Møller skal i den kommende sæson spille for svenske Malbas.

Bakken Bears

Vi følger Basketligaens off season nøje og vil løbende opdatere denne artikel, når der sker ændringer på holdene. Dan dig et overblik over holdene...

Basketligaen

Jimmy Moore stopper som cheftræner for Svendborg Rabbits efter to sæsoner. Amerikaneren førte i sidste sæson Rabbits til en pokaltitel og sølvmedaljer i Basketligaen.

Bakken Bears

Den danske landsholdsspiller Gustav Knudsen skifter tilværelsen i Spanien hos Zaragoza ud med Danmark og Bakken Bears.

Basketligaen

Arbejdshandskerne er fundet frem hos Holbæk-Stenhus, der efter oprykningen til Basketligaen er igang med at danne en kampdygtig trup. Tirsdag har klubben offentliggjort en...

Basketligaen

Magnus Høj skifter til Bears Academy. Det har klubben offentliggjort på facebook.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus har søndag offentliggjort, at deres kaptajn, Pablo López Macías, også vil være at finde på holdet i den kommende sæson.

Basketligaen

Bubu Palo, der i den forgangne sæson tørnede ud for Team FOG Næstved, skifter til ALM Evreux Basket i den næstbedste franske række.