fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Randers Cimbria henter amerikaner hos japansk klub

Randers Cimbria har forstærket truppen med 30-årige Steven Green, der drager mod Kronjylland efter et succesrig ophold i Japan.

Foto: Thorfoto - Mads Thor Knudsen

Randers Cimbria har nu den tredje amerikaner ud af fire mulige på plads til den kommende sæson.

Amerikanske Steven Green er nemlig ny Randers Cimbria-spiller.

Det har sidste sæsons bronzevindere offentliggjort på Facebook.

“Steven Green er en meget atletisk og alsidig guard som både kan score og kreere for andre. Han kommer ind med en masse rutine og erfaring som er meget vigtigt,”

“Han passer perfekt ind i vores hurtige spillestil og er en spiller, som virkelig kan score. Han er samtidig dygtig i begge ender af banen, en rigtig spændende spiller, som vi glæder os til støder til truppen i august,” siger Randers Cimbrias forretningsfører, Mike Nielsen, til Fullcourt.dk.

Spiller med masser af erfaring

30-årige Steven Green spillede senest for Niigata Albirex i den stærke japanske liga. Over 17 kampe for Niigata Albirex snittede Green flotte 11,6 point, 3,4 rebounds og 2,3 assists.

Før Japan var Green forbi den bedste række i Schweiz og den tredjebedste i Frankrig.  Den nye Randers-spiller har desuden en fortid i NBA G League, hvor det blev til seks kampe for Motor City Cruise, der er tilknyttet NBA-holdet Detroit Pistons.

Randers Cimbria har allerede forlænget aftalen med amerikanske Josh Fortune, mens de også har hentet 23-årige Marcus Azor til klubben. Med tilføjelsen af Green har Randers Cimbria nu blot mulighed for at tilknytte yderligere én amerikaner.

Se nogle af Green´s highlights fra sidste sæson herunder:

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Basketligaen

Kampen om placeringerne i top seks er blevet afgjort. Det blev Værløse Blue Hawks, der sikrede den sidste plads. Det gjorde de efter sejren...

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.

Basketligaen

Der var ingen slinger i valsen, da Værløse Blue Hawks trådte et skridt nemmere pladsen i Playoff A. De besejrede Holbæk-Stenhus med 99-80.

Basketligaen

Intet er afgjort endnu. Værløses flotte sejr over Randers har gjort, at både BC Copenhagen og Værløse kan tage pladsen i PLAYOFF A. Læs...

Basketligaen

To af landets basketballhold fra Københavns-området mødte hinanden lørdag eftermiddag. BC Copenhagen mødte BK Amager i kamp, hvor BC løb med sejren. Kampen sluttede...

Basketligaen

Bakken Bears havde Randers Cimbria i sækken i anden halvleg, da de to hold mødtes fredag, og særligt tredje periode var yderst begivenhedsrig med...

Basketligaen

Topopgøret mellem Horsens IC og Team FOG Næstved blev en intens kamp, hvor begge hold havde op- og nedture. Det endte med en sejr...