fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Randers Cimbria henter amerikaner hos japansk klub

Randers Cimbria har forstærket truppen med 30-årige Steven Green, der drager mod Kronjylland efter et succesrig ophold i Japan.

Foto: Thorfoto - Mads Thor Knudsen

Randers Cimbria har nu den tredje amerikaner ud af fire mulige på plads til den kommende sæson.

Amerikanske Steven Green er nemlig ny Randers Cimbria-spiller.

Det har sidste sæsons bronzevindere offentliggjort på Facebook.

“Steven Green er en meget atletisk og alsidig guard som både kan score og kreere for andre. Han kommer ind med en masse rutine og erfaring som er meget vigtigt,”

“Han passer perfekt ind i vores hurtige spillestil og er en spiller, som virkelig kan score. Han er samtidig dygtig i begge ender af banen, en rigtig spændende spiller, som vi glæder os til støder til truppen i august,” siger Randers Cimbrias forretningsfører, Mike Nielsen, til Fullcourt.dk.

Spiller med masser af erfaring

30-årige Steven Green spillede senest for Niigata Albirex i den stærke japanske liga. Over 17 kampe for Niigata Albirex snittede Green flotte 11,6 point, 3,4 rebounds og 2,3 assists.

Før Japan var Green forbi den bedste række i Schweiz og den tredjebedste i Frankrig.  Den nye Randers-spiller har desuden en fortid i NBA G League, hvor det blev til seks kampe for Motor City Cruise, der er tilknyttet NBA-holdet Detroit Pistons.

Randers Cimbria har allerede forlænget aftalen med amerikanske Josh Fortune, mens de også har hentet 23-årige Marcus Azor til klubben. Med tilføjelsen af Green har Randers Cimbria nu blot mulighed for at tilknytte yderligere én amerikaner.

Se nogle af Green´s highlights fra sidste sæson herunder:

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.

Basketligaen

Oscar Quackenbush og BK Amager fortsætter samarbejdet. Dermed går Quackenbush ind til sin sjette sæson i Basketligaen som Amager-spiller.

Basketligaen

Bears Academy holder på 19-årige William Bloch, der i den kommende sæson kan se frem til en større rolle på holdet.