fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Randers Cimbria henter ny amerikaner

Randers Cimbria har hentet deres anden amerikaner til Kronjylland. Marcus Azor er ny mand i Cimbria-trøjen.

Foto: Thorfoto - Mads Thor Knudsen

Holdkortet begynder at tage form i de fleste af klubberne i Basketligaen. Det samme gør det i Randers. Fredag har klubben præsenteret deres anden amerikaner til den kommende sæson.

Det er den 23-årige guard, Marcus Azor, som er blevet en del af Cimbria-truppen.

Den unge amerikaner kommer til Randers efter en sæson som professionel i den polske klub Dziki Warszawa, som spiller i den næstbedste polske række.

I sidste sæson snittede han 11,4 point, 3,0 rebounds, 2,4 assists og 2,0 steals per kamp for Dziki Warszawa.

Truppen indtil videre

Marcus Azor er den sjette mand på holdkortet hos Randers Cimbria. Udover den nytilkommen amerikaner, så har Randers Cimbria også Josh Fortune, der har det blå pas. Klubben har også en kerne af danske spillere, som er klar til at tørne ud for dem. Anton Hansen, Oscar Alm, Oliver Barker og Morten Bülow er alle klar til den kommende sæson.

 

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.

Basketligaen

Oscar Quackenbush og BK Amager fortsætter samarbejdet. Dermed går Quackenbush ind til sin sjette sæson i Basketligaen som Amager-spiller.

Basketligaen

Bears Academy holder på 19-årige William Bloch, der i den kommende sæson kan se frem til en større rolle på holdet.