fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Randers Cimbria forstærker truppen med gammel kending

Josh Fortune er ny mand i Randers Cimbria-trøjen. Kontrakten varer sæsonen ud.

Foto: FN Sportsfoto

Josh Fortune er tilbage i Basketligaen, hvor han har skrevet under med Randers Cimbria.

Det beretter journalist Aske Strandbygaard på Twitter. Fortune er ligeledes blevet tilføjet til listen over Randers Cimbrias spillerlicenser.

Randers Cimbria-truppen tæller dermed fire amerikanere: Robert Crawford, Reginald Kissoonlal, Brandon Randolph og Brantley Bynum. Klubben er derfor nødsaget til at have en amerikaner til at sidde over hver kamp, så de kan opfylde maksimumskravet på tre om amerikanere registreret til en kamp i Basketligaen.

Den amerikanske guard tørnede ud for det kronjyske mandskab i sæson 2019/20, og opholdet i Randers var på mange måder succesfuldt. Fortune snittede 16,2 point, 5 rebounds og 2,6 assists i 18 kampe for det kronjyske mandskab, og han var en af deres helt store profiler i sæson 19/20.

Fortune har siden opholdet i Randers spillet for BC Zaporizhye-ZOG (Ukraine), Larissa BC (Grækenland) og GTK Gliwice (Polen).

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Horsens IC hentede søndag en sejr på en utrolig scoring af amerikanske Andy Cleaves. HIC vandt mod Værløse Blue Hawks med 95-92.

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte lørdag den ubesejrede stime i Basketligaen med en overbevisende sejr mod Team FOG Næstved.

Basketligaen

Der var lagt op til en yderst spændende kamp i Nørrebrohallen lørdag eftermiddag, da theView Copenhagen tog imod Bears Academy. Det stod hurtigt klart,...

Basketligaen

Med en pligtsejr over BMS Herlev, kan Randers Cimbria nu snuse til Team FOG Næstved, som lige nu ligger på tredjepladsen. Randers Cimbria vandt...

Basketligaen

Gage Davis, der i sidste sæson spillede for Horsens IC, har fundet sig en ny arbejdsgiver i Italien. Amerikaneren har skrevet under med Pistoia,...

Basketligaen

Værløse Blue Hawks revancherede sig, da de torsdag aften fik besøg af BMS Herlev. Hawks vandt med 103-87.

Bakken Bears

Er du i tvivl om, hvem der er semifinaleklar? Find ud af det lige her.

Basketligaen

Team FOG Næstved havde indtil i dag to ledige pladser på deres holdkort, men den ene af de pladser er nu blevet besat. Næstved...