fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Randers Cimbria arbejder efter bogen

Randers Cimbria har for kort tid siden udsendt en pressemeddelelse omhandlende hele den forhenværende situationen, der blev omtalt tidligere på dagen. Med denne bliver der dermed sat et punktum for hele sagaen. Heldigvis er det gode nyheder.

En detalje der derudover skal understreges oveni denne pressemeddelelse er at der dog tilsyneladende på intet tidspunkt har været snak om at Randers Cimbria skulle forlade ligaen- Endnu en glædelig nyhed for hele basketball Danmark.

Randers Cimbria ligger på nuværende tidspunkt nummer et i grundspillet med mulighed for at snuppe første pladsen og samtidigt hjemmebanefordelen i en eventuel finale. Sidste gang klubben vandt medaljer var i 2009, og det ser i den grad ud til at kronjyderne endnu en gang kan få metal med hjem efter deres store præstationer i denne sæson indtil videre.

Pressemeddelelse: Grundet skriverier på diverse sociale medier og ikke mindst en artikel på sitet fullcourt.dk, så har Randers Cimbria PRO valgt at skabe klarhed omkring de rygter der verserer.

Rygterne omhandler en spiller i det tidligere Randers Cimbria (nu moderklub), og denne spillers skatteforhold. Spilleren er ikke længere i Randers Cimbria.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Spilleren har ikke haft kontrakt, været lønnet eller på anden måde være i dialog med det nuværende Randers Cimbria PRO. Der er for nærværende ingen sag mellem SKAT og Randers Cimbria (moderklubben).

Katja Gaard Jønsson, administrerende direktør udtaler – I Randers Cimbria PRO arbejder vi efter de gældende regler der er i Danmark for at betale moms, skat, atp, feriepenge m.m. og kan til enhver tid dokumentere dette. Vi ønsker kontinuerligt at skabe en arbejdsplads med troværdighed og hvor alle medarbejdere oplevere at der er ordnede forhold. Dette mål indfrier og overholder vi.

(Foto: Per Wied)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Der er udskiftning i truppen i Svendborg. Farvel til en amerikaner og goddag til en ny.

Basketligaen

Team FOG Næstved generobrede førstepladsen i Basketligaen, da de onsdag aften slog Værløse Blue Hawks med 88-109.

Basketligaen

Der var fuld valuta for pengene, da BMS Herlev onsdag slog Bears Academy med 84-72 på hjemmebane. Herlev er dermed ubesejret i de seneste...

Basketligaen

Svendborg Rabbits lignede et tophold i hopla, da de onsdag aften udspillede BK Amager med cifrene 110-65 hjemme i Kaninhulen.

Bakken Bears

De forsvarende danske mestre, Bakken Bears, har indstillet samarbejdet med Kylor Kelley, der kom til klubben i slut august.

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.