fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Randers Cimbria 1, SISU 0 – Tæt serie i sigte

På papiret ligner Randers Cimbria klare favoritter i kvartfinalen mod SISU – men på banen ligner det en serie der kommer til at blive rigtig tæt.

Randers Cimrbia - Per Wied

De to mandskaber har i flere omgange spillet nogle rigtig tætte kampe i grundspillet, og torsdagens kvartfinale kamp var ikke spor anderledes.

Randers Cimbria har som nævnt i vores optakt spillet meget svingende niveau på det seneste, og dette var også tilfældet mod SISU. Gæsterne halede flere gange ind på kronjyderne, og viste at de sagtens kunne skabe en tæt serie med en sejr eller to. SISU var dog ikke ligeså skarpe som Randers i de sidste par minutter, og derfor tager kronjyderne sejren på 91-82.

Randers der normalt er rigtig stærke i reboundsspillet tillod desuden gæsterne at være med i denne kamp hvilket statistikken også viser (41-41). Dette var derfor også en af de åbenbare faktorer i at SISU kunne bevare det smalle førings hul til Randers i løbet af hele kampen. Dog var dette altså ikke nok.

Sports og teamkordinator for Randers Cimbria, Tonny Mattern udtaler følgende efter kampen til BL-update:

Annonce. Scroll for at læse videre.

– I første periode af kampen, formår vi at rotere en masse spillere, hvilket er en enorm styrke. Vi vinder perioden med 22-16, og formår virkeligt at bibeholde det høje niveu, selv da både Chris Nielsen og Charlie Burgess sad på bænken.

Til kampen fik Randers Cimbria desuden samlet 5.219 kr. ind til Børnecancerfonden. Indsamlingen fortsætter til næste hjemmekamp for Randers Cimbria, den 27. marts så husk at give dit bidrag.

(Foto: Per Wied)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.